Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

Der er mange veje til kærlighed, og Trine og Mikkels har taget en af de mere finurlige.

Et hej henover hækken, et smil midt i idrætstimen eller et match på Tinder. Der er mange måder at starte en kærlighedshistorie på, og 34-årige Trine Ladekarl og 45-årige Mikkel Kristensen fra Amager kan fortælle en af de bedre.

- Vi mødte hinanden, fordi jeg var journalist på et tv-program, som skulle følge politiet i Københavns Lufthavn, og der arbejdede Mikkel som politibetjent, forklarer Trine og Mikkel supplerer:

- Der var ikke så mange betjente, som havde lyst til at være med i et tv-program, så jeg tænkte, at jeg ville gøre ledelsen en tjeneste, så jeg meldte mig selv.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Mor forlangte 50.000 af mig

I hele tre måneder skulle Trine følge Mikkel, men allerede efter første håndtryk opstod der kemi.

- Jeg kan tydeligt huske, da jeg fik et opkald om, at tv-holdet var mødt op. Jeg gik ned til dem i check-in, og der stod Trine. Jeg følte mig heldig, for det betød at jeg skulle bruge min tid med hende.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Nybyggerne’? Nu forklarer Frederikke

Undercover

Når parret brugte tid sammen i lufthavnen, var Mikkel i sin blå uniform og Trine stod med sin TV 2-mikrofon i hånden. De var der begge i arbejdsøjemed, og derfor var det svært at spørge ind til personlige ting.

- Jeg kunne godt regne ud, at Mikkel var ældre end mig, og hans ældste søn arbejdede i lufthavnen. Så jeg skulle lige regne ud, om han var i et forhold, forklarer Trine, som havde lagt mærke til et særligt ”ægteskabstegn”.

- Mikkel havde meget sunde madpakker med. Så jeg tænkte, at han havde en sød kone, som hjalp ham med det.

LÆS OGSÅ: WHAT: Paradiso med i 'True Love'

Heldigvis tog Trine fejl, og efter en måned tog Mikkel sig mod til at invitere hende ud.

– Jeg addede Trine på Linkedin, og så en dag spurgte jeg, om vi skulle drikke en kaffe sammen. Og selvom Trine ikke drikker kaffe, fik jeg alligevel overtalt hende.

Parret endte derfor på en date, som Mikkel havde planlagt, og derefter tog det ene skridt det andet. Dog besluttede de at holde forholdet hemmeligt for kollegaerne.

– Når vi sås privat og stod op sammen om morgenen, sørgede vi for at tage forskellige metroer ud til lufthavnen, og når vi mødtes derude, gav vi hånd og lod som ingenting, forklarer Trine og griner.

Man kan følge parret i ”Nybyggerne” hver onsdag kl. 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY, hvor de er i fuld gang med at renovere et 127 kvm typehus i Horsens.