'Gift ved første blik'-par: Derfor drikker vi så meget

Parret mener ikke, at deres indtag af alkohol bliver fremstillet korrekt i DR-programmet.

Allerede på bryllupsrejsen får de hældt en del indenbords under den spanske sol. Og i aftenens afsnit er der igen gang i festen, når det nygifte par Anders og Sebastian flytter sammen i Sebastians lejlighed. Her bliver der festet med venner og drukket nogle glas på altanen.

LÆS OGSÅ: Stort drama i kongehuset: Børnene føler sig udstødt

Måske derfor får seerne også et indtryk af, at Anders og Sebastian drikker en hel del alkohol i 'Gift ved første blik', men virkeligheden er ikke helt, som den bliver vist på tv. Det forklarer parret til HER&NU.

- Jeg synes ikke, vi drak så meget. Vi havde tre fester på seks uger. Og mange ting bliver ikke vist i programmet, så det er nok bare det sjoveste at vise, siger Anders.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i kongehuset: Nu er de ikke længere prinser

Og Sebastian følger trop med en uddybende kommentar:

- Jeg tror også, det bunder i klipningen, og at vi selv tager pis på, hvor meget vi drikker. Så det virker meget voldsomt i programmet. Grunden til, alkoholindtaget er højere, er nok også, fordi det var forår, og så indbød vejret til det. Ofte var det jo bare 1-2 glas og ikke en helt flaske vodka, konstaterer Sebastian med et smil til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Har endelig fundet den rette medicin

Både Sebastian og Anders fortæller, at selvom det måske virker til, at de har svært ved at kommunikere uden alkohol i blodet, så forholder det sig lidt anderledes.

- Vi er faktisk vildt gode til at kommunikere. Det er noget af det, der er stærkest ved vores match, afslutter Anders.

SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger