Fra misbrugsbehandling til ‘Luksusfælden’: Troede aldrig, jeg skulle få det godt igen

Svenske Emelie har haft et alkohol- og spilmisbrug, der har gjort hendes liv til et kaos, men nu er hun klar til at få rettet op på tingene.

Svenske Emelie har haft nogle hårde år. Hun er blevet skilt fra sin danske kone, og så er hun netop kommet ud af døgnbehandling for sit alkoholmisbrug. Hendes årelange alkohol- og spilmisbrug har ikke kun kostet hende dyrt på privatlivskontoen. Hun skylder også penge til højre og venstre.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jackie viser resultatet efter operation

Nu har hun bedt Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen om hjælp.

- Jeg har ikke haft styr på min økonomi i noget tid på grund af et misbrug. Efter behandlingen er jeg flyttet til en ny by og har fået ny lejlighed, jeg har fået praktikplads og arbejder med det, jeg brænder for. Jeg troede aldrig, jeg skulle få det godt igen, forklarer Emelie i programmet på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Kenneth Hansen afslører: Sådan endte jeg i ‘Luksusfælden’

Ifølge Emelie har hendes liv været det rene kaos, men nu er hun klar til at få rettet op på tingene.

- Der er stadig hængepartier fra mit misbrug, men jeg har mod til at tage ansvar nu, og det havde jeg ikke før, fortæller Emelie, der i gennemsnit har brugt 30.000 kroner på spil om måneden inden behandlingen.

Vennen Rasmus er klar til at bakke sin veninde op i programmet. Følg med kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay og se, om eksperterne kan hjælpe Emelie på rette vej.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre: Vanvittig fødsel