Forlod eksperimentet sammen: Sådan går det Melissa og Mikael

De valgte at blive skilt, men ønskede at udforske deres relation. Nu afslører de, hvordan det er gået, efter kameraerne slukkede.

- Jeg vil gerne lade mig skille.

Sådan lød det fra både Mikael og Melissas munde, da de til den endelige parterapi i 'Gift ved første blik' kunne afsløre, at de ikke længere ønskede at fortsætte ægteskabet.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mette: Jeg er rystet over DR

- Der er ingen tvivl om, at der er et potentiale her. Vi er et godt match på mange områder, men vi har brug for at stemple ind i vores rigtige liv for at se, om der stadig er noget mellem os, forklarer Melissa.

Dermed forlod parret programmet som skilte, men dog stadig hånd i hånd og nysgerrige på, hvad deres relation kunne føre til.

'Gift ved første blik': Afslører ny kæreste

Ses de stadig?

Der er gået noget tid, siden de sad til parterapien. Nu afslører de over for HER&NU, hvordan det går dem i dag.

-  Efter at have haft tid fra hinanden (efter optagelserne var færdige, red.), så følte jeg ikke, at jeg havde et ønske om at udforske mere. Ikke på et romantisk plan, i hvert fald. Jeg er vildt taknemmelig for at have gået igennem det her med Mikael. Vi snakker sammen, der er bare ikke romantiske følelser i den relation, forklarer Melissa til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Olivia havde et problem med Patrick fra starten

Men selvom det virkede som om, parret havde store ambitioner for deres relation, så peger Mikael på, hvorfor det alligevel gik galt mellem dem.

- Vi blev enige om, at vi bare er gode venner, der har gennemgået en fantastisk tid sammen. Vi blev matchet af en tredjepart, som vi ikke havde indflydelse på. Jeg føler, vi passer 80% sammen, men den fysiske del, der er vi forskellige. Jeg er lidt mere typen til kram og kys for at give nærvær og modtage omsorg. Det er Melissa også, men det blev ikke med mig, afslutter han.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par: Derfor drikker vi så meget