Familien Fra Bryggen 2019 (Foto: Janus Nielsen)
Familien Fra Bryggen 2019 (Foto: Janus Nielsen)

'Familien fra Bryggen'-stjerne kan ikke få nok

Niels Laigaard, også kendt som Moster Niller fra ‘Familien fra Bryggen’, elsker alt ved julen.  

Det er næsten en juletradition, at diskutere hvornår det er passende at pynte op til jul. For Moster Niller er der ingen tvivl - Han starter allerede med at pynte op tidligt i november.

- Jeg begyndte at pynte op med kravlenisser og andet julepynt allerede 1. november. Jo før jo bedre. Så kan jeg komme hurtigt i julestemning, fortæller Moster Niller i en video, som han har delt med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu melder Sarah Grünewald ud

Det er heller ikke underligt, at den charmerende makeup-artist fra ‘Familien fra Bryggen’, går i gang tidligt. Han elsker alt ved julen.

- Jeg elsker juleshopping. Jeg elsker julemusik, julepynt og julemad. Det kan ikke blive julet nok - jo mere jul jo bedre, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Kan du kende stjernerne fra ';Juleønsket'?

Han mener, at det er om at få mest ud af julen, mens den er her.

- Jeg har fået massere af julemad, risengrød, æbleskiver og hele molevitten her i december måned. Man skal nyde julen mens man kan.

LÆS OGSÅ: Familiedrama: Prinsessen taler ud

Julemaden og godterne er dog langt fra det bedste ved julen ifølge Moster Niller.

- Det at skulle give af sig selv til andre, er noget af det, som gør mig mest i julestemning. At skulle give gaver, der er personlige, og som man kan mærke at en anden person bliver glad for, er bare en mega fed følelse.

Se hele videoen, hvor Moster Niller fortæller, hvordan han kommer i julestemning.