'Ex on the Beach'-par slog op inden premieren på nyt program: Sådan bliver det at se

Det er med blandede følelser, at det tidligere 'Ex on the Beach'-par denne uge kan se deres nye programserie 'Fra fame til familie'. Parret er nemlig gået hver til sit.

Caroline Godrim og Mathias Severinsen blev kærester i 2018, da de begge medvirkede i Danmarks første sæson af 'Ex on the Beach'. Efter programmet flyttede de sammen i et 130 kvadratmeter stort hus på en gård i Herning, hvor de fik deres første søn Oliver. Tilværelsen syntes rosenrød for parret, som takkede ja til at medvirke i endnu et realityprogram.

På søndag sendes første afsnit af 'Fra fame til familie', men det er med blandede følelser, at Caroline og Mathias skal se programmet. Parret har nemlig slået op.

- Det bliver lidt specielt at se, taget alt det, der lige er sket, i betragtning, fortæller Mathias til Realityportalen og refererer til bruddet mellem parret, som stadigvæk er nyt og kræver tilvænning.

LÆS OGSÅ: Henrik voksenmobbet og vraget: Det var en lettelse at blive sendt hjem

Selvom begge parter var enige om at gå hver til sit, bliver det en anderledes oplevelse at se programmet, end de havde forudset.

-I programmet er vi jo kærester og ret tætte, så det er bare lidt noget andet at se det, og jeg tror da også, at det vækker en masse minder tilbage for mig og ham. Men jeg tror, at vi begge tog er rimelig afklarede med, at det er slut, og at det fungerer bedst sådan. Så selvom at det nok var en god tid, vi havde sammen, så er det også en fin tid, vi ikke har sammen, lyder det fra Caroline.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdahl’ vender tilbage: Hård rock og stjernedrys

Kan ikke genkende sønnen

Én ting er Caroline og Mathias enige i. De glæder sig til at gense sønnens udvikling i de tidlige faser af livet. Oliver blev nemlig født fem uger for tidligt og mødte komplikationer fra begyndelsen. I dag er han dog en stor, sund og frisk fyr, som de får svært ved at genkende i de første afsnit af programserien.

- Jeg glæder mig til at se alt det med Oliver. Når jeg ser tilbage på billeder, lige da han var blevet født, så kan jeg slet ikke kende ham som den store mand, han er blevet den dag i dag. Så det bliver bare sjovt at se det igen på video på den måde, siger Mathias, og Caroline er enig.

- Jeg tror, det bliver ret rørende at gense. Der har jo været så meget med Oliver, fordi han er født for tidligt, og hans udvikling er jo bare helt sindssyg. Så der er bare sket så meget på så kort tid. Man var jo ret nervøs, fordi han blev født så længe før tid, men han har jo bare klaret det så fint, så det er jo dejligt, lyder det fra Caroline, som flytter tilbage til Rønde, mens Mathias skal bo i Aarhus.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Lunas kamp mod vægten: Jeg hader min krop

Caroline har Oliver seks dage om ugen, mens Mathias i begyndelsen får ham til overnatning en enkelt gang om ugen. På sigt arbejder forældrene hen imod en deleordning.

Følg det tidligere realitypar i den vilde overgang fra 'Ex on the Beach' til familieliv på landet.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så VILD var Nicklaes' 'Ex on the Beach'-fest

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Amanda hjælper børn og unge