Et dyrebart venskab: Peter Mygind hjalp kollegaen gennem skilsmisse

Da optagelserne til seersuccesen 'Sommerdahl' begyndte i 2019, var André Babikians skilsmisse en del af hverdagen. Heldigvis kunne han støtte sig til sin medspiller Peter Mygind.

Fra dag ét har Peter Mygind og André Babikian svinget. Både foran og bagved kameraet. Og selvom ingen af de to mænd havde regnet med det, har de udviklet et dybt og livslangt venskab under optagelserne til 'Sommerdahl'.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen åbner op: Så slemt var mit misbrug

I bilen på vej til optagelserne og i omklædningsrummet har de to skuespillere haft dybe snakke - specielt om livets nedture og Andreas skilsmisse, som tog hårdt på ham.

- Hvor andre skuespillere måske sidder og ”order” (øver replikker, red.), så brugte vi rigtig meget tid på at snakke om følelser og sorg og kærlighed. Og om at komme videre, fortæller Peter Mygind til TV 2 og fortsætter:

- Der er mange mænd, der tror, at når man snakker om sårbare og følsomme ting, så er man svag. Men i mine øjne er man stærk.

LÆS OGSÅ: Romantik i køkkenet: 'MasterChef'-deltager deler kærlighedshistorie

André Babikian har været gift og er blevet skilt to gange. Og sidste skilsmisse var i 2019 lige inden optagelserne til serien.

- For mig var Peter en kæmpe støtte og en gudsbenådet ven i den periode, siger André Babikian og fortsætter:

- Jeg synes, at det var fantastisk at møde et menneske, der var så nysgerrigt og på en eller anden måde ikke berøringsangst.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om nedturen: Afslører alt

Samtalerne og nysgerrigheden kom dog helt naturligt fra Peters side.

- Hvis der er noget, jeg synes, at der er tiltrækkende, så er det, når nogen siger: 'Jeg kæmper med det her lige nu'. Jeg elsker at deltage i den slags samtaler og gå helt dybt ind i det. Og André var bare åben og ærlig og pisseskøn.

- Og det er jo ikke kun mig, der har lyttet til André. André har også lyttet til mig, slutter Peter Mygind.