Elvira trodser familien: Tilbage hos Milad

Selvom familien helst ser det anderledes, så holder Elvira fast.

Der har den seneste tid hersket tvivl om, hvorvidt Elvira Pitzner og Milad Saadati stadig er et par. Elvira har over længere tid opholdt sig i Danmark, hvor hun blandt andet har optaget en ny sæson af 'Jaget vildt' med sin søster Thalia. Derudover har Elvira været på skiferie med søsteren Ophelia.

LÆS OGSÅ: Så meget har muslimsk kæreste ændret Elvira

Men nu er Elvira tilbage i Dubai, hvor hun deler lejlighed med kæresten Milad, og hvorvidt de to stadig er et par, er blevet bekræftet af de seneste storys på Elviras Instagram-profil.

Her har Elvira blandt andet tegnet et hjerte i panden på Milad.

LÆS OGSÅ: Natklub ransaget: Flere anholdt

Splid i familien

Der er dog ingen tvivl om, at Elvira skal kæmpe for forholdet alene, da familien ikke bakker op omkring forholdet til Milad.

Det er slået fast med syvtommersøm i den seneste sæson af 'Diamantfamilien', hvor alle enstemmigt fortæller, at de mener, Elvira er for god til Milad. Mor Katerina har længe følt, at Elviras kæreste har sendt små stikpiller til hende via de sociale medier, og søster Thalia fortæller i programmet, at der er noget lusket ved Milad.

Alligevel vælger Elvira at følge sit hjerte og trodser familiens ønske til forholdet. Hun har derfor valgt at fortsætte sit arabiske eventyr i Dubai med kæresten Milad.

LÆS OGSÅ: HER ER HUN: Danmarks første ’Bachelorette’