Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

Nu giver Elvira Pitzner status på sit forhold til fodboldspilleren.

I weekenden kunne man som altid følge med i en række stories på Elvira Pitzners Instagram-profil, og her viste et billede gavlen på Nicklas Bendtners hus i Hørsholm. Dét igangsatte meget muligt straks en række spekulationer hos hendes over 400.000 følgere, der gik på, hvad der mon kunne ligge i besøget.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Artiklen fortsættes under interviewet med Elvira og Thalia Pitzner 

Nu forklarer Elvira så til Realityportalen, hvorfor man i weekenden kunne se lidt af den 34-årige fodboldspillers hus i hendes story, og hvilket forhold hun har til Bendtner.

- Vi bor tæt på hinanden, når jeg er i Danmark og er venner. Jeg lufter altid mine hunde bagved hans hus - så der er ikke noget specielt ved det, siger den 24-årige realitystjerne og influencer i dag til Realityportalen.

Også Se og Hør påpegede her til formiddag, at Elvira Pitzner var på besøg hos Bendtner, og at besøget sjovt nok lå på et tidspunkt, hvor Elviras kæreste, Milad, har udtalt, at de to er forlovet, mens diamant-datteren selv afviser forlovelsen.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen har købt en el-bil: Frederiks vilde Porsche

En svær tid

Men der er altså ifølge Elvira kun venskab mellem hende og Nicklas Bendtner.

Elvira Pitzner mistede sin farmor i sidste uge, og derfor bor hun for tiden hos sin farfar, inden hun igen vender hjem til Dubai.

- Jeg er hjemme for at være der for min farfar i den svære tid, siger Elvira, der altid har haft et helt særligt bånd til sin farmor og farfar.

- Jeg er bare så sindssygt tæt med mine bedsteforældre, og de har altid været ekstra forældre til mig og Thalia. Så det føles virkelig hårdt at have mistet farmor. Men farmor sov ind på bedste vis. Havde en dårlig mavefornemmelse, så tog op og sov hos dem i går, fortalte hun tirsdag i en story.

LÆS OGSÅ: Efter Blachman-sviner: Får opbakning af Sofie Linde