Kristian Kulmbach. (Foto: Niels Henrik Dam)
Kristian Kulmbach. (Foto: Niels Henrik Dam)

Efter mistet baby: Afslører ny graviditet

Efter at have gennemgået deres liv sorg smiler lykken nu igen til parret.

Den kendte YouTuber Kristian Kulmbach og kæresten Amanda Guldager gennemgik i november deres liv sorg, da de mistede deres ufødte baby. Det fortalte de åbent om på Instagram. Men nu tre måneder senere kan de afsløre, at sorgen atter er vendt til glæde.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om tvillinge-graviditet: Tog fortrydelsespille

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sarah og Türker fortæller om graviditet og fremtiden.

- Vi venter os en baby! Vi kan med stor glæde og overraskelse fortælle, at vi er så heldige, at vi allerede nu står med en positiv graviditetstest! Vi har i de sidste par uger fået nydt hinanden, bare os to, været til en tidlig tryghedsscanning, hvor graviditeten blev bekræftet, og vi er nu klar til, at fortælle nyheden videre.Vi er meget taknemmelige og krydser alt, hvad vi har for, at vi går en god tid i møde, skriver de på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om tv-program: Jeg blev mobbet

- Trods at vi ikke er nået til den famøse 12. uge, har vi valgt at dele glæden og vores rejse allerede nu. Vores sidste graviditet endte desværre i en spontan abort i slutningen af uge 11. Vi valgte i den forbindelse at åbne op omkring emnet og sætte nogle ord på de følelser, vi sad med. Derfor vil vi også gerne tale åbent om en tidlig graviditet, og som skrevet dele rejsen. Det her føles rigtigt for os.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører barndomstraume

Se hele opdateringen herunder: