Efter 'Luksusfælden': Sådan går det Dennis og Pernille

Med en gæld på 1,3 mio. kroner så det sort ud for pædagogmedhjælperen fra Sakskøbing, men kæresten fik ham på rette spor til glæde for begge parter.

Med 23.500 kroner i misligholdte gældsposter om måneden og en samlet gæld på 1,3 mio. kroner – hvoraf skyldig skat tegnede sig for 745.000 kroner – da så det mildest talt sort ud med fremtiden for 35-årige Dennis fra Sakskøbing i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'. Men selvom resultatet blev, at pædagogmedhjælperen i de næste 18 år må afdrage 8.300 kroner hver måned for at komme gælden til livs, så var han trods alt godt tilfreds med eksperternes rådgivning.

- Det var Pernille, der gav mig skubbet, og følelsen af at der bliver gjort noget ved gælden har givet mig et bedre liv, humøret er højere, og jeg kan igen sove godt om natten, siger han fuld af fortrøstning til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager skylder 1,3 millioner: Kæresten trækker sig fra programmet

Den 22-årige kæreste og sparsommelige sjæl var tæt på at forlade sin ødsle kæreste, men med den nye orden i sagerne har deres forhold igen fået vind i sejlene. De bor sammen i hendes Vanløse-lejlighed, som han tilflyttede ind i under optagelserne i maj.

- Vi vil gerne have et barn eller to. Det håber jeg, fortæller Dennis, hvis arbejdsliv i øvrigt fik en brat afslutning, da han for syv år siden blev udsat for en arbejdsulykke under udførelsen af sit job i et nedrivningsfirma. De nærmere detaljer fortalte han ikke om i 'Luksusfælden'.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensens instruktørdebut: Jeg ville undersøge, hvad jeg følte

- I seks år kunne jeg ikke være i job, og undervejs blev jeg opereret tre gange i den beskadigede skulder. Derfor kunne jeg ikke være i beskæftigelse, afslører han om baggrunden for udbetalingen af en stor skadeserstatning fra forsikringsselskabet på mere end 800.000 kroner. Beløbet er formøblet, og så glemte han også lige, at der skulle betales skat af beløbet. Men Dennis føler, at han er kommet godt videre i livet trods skeletterne i skabet, som han har været ærlig med at fortælle Pernille om lige fra starten af deres kun et år lange forhold.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

- Selvom jeg har færre penge mellem hænderne end tidligere, så synes jeg faktisk ikke, jeg mangler noget, siger Dennis, der har samkvem med sin ti-årige søn Liam. Drengen bor hos sin mor på Lolland, og Dennis henter sønnen på vejen hjem fra arbejdet, når det er hans tur til at have ham på besøg hver anden uge.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen søger en mand