Efter kovending i 'Gift ved første blik': Jeg var skeptisk

På trods af knas i ægteskabet går parret måske lysere tider i møde.

Olivia fra 'Gift ved første blik' havde ellers besluttet sig for at trække sig fra eksperimentet, efter hun og Patrick kom hjem fra bryllupsrejsen. Der var ifølge Olivia for mange forskelle mellem dem, og derudover tændte hun ikke på Patricks udseende.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Line Maria og Christian i nyt drama

En erkendelse, som også var en lussing for Patrick, der ellers fra starten have været fast besluttet på at gennemføre DR's kærlighedseksperiment.

Men i dagens afsnit vender stemningen hos det nygifte par. Olivia ændrer nemlig standpunkt.

- Jeg har snakket med min veninde, og hun spurgte, om det ikke kunne være en god idé at lægge alle de negative ting på hylden og bare prøve at lære Patrick at kende. Prøve at sætte mig ind i hans interesser og ikke bare dømme ham, forklarer hun i afsnittet.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Det sker, hvis en deltager dør

Olivia overraskede positivt

Herefter ringer Olivia til Patrick for at fortælle, at hun alligevel gerne vil fortsætte i eksperimentet, og hun er klar til at besøge ham i den kommende weekend.

Beskeden glæder Patrick, der også giver udtryk for, at han føler sig imødekommet af Olivia. Til HER&NU sætter Patrick nu flere ord på situationen.

LÆS OGSÅ: Pitzner chokerer: Går ind i politik

- Jeg var skeptisk i starten, efter Olivia først havde trukket sig og så ville prøve igen, men selvfølgelig var jeg også glad. Jeg ville jo gerne igennem de her fem uger sammen, siger han til HER&NU og fortsætter:

- Vi kom fra et dårlig udgangspunkt, så jeg forventede ikke, hun kom ind igen med så afslappet en tilgang til det. Det var en overraskelse.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle scorer venindens ekskæreste

Med til konfirmation

Efter den glædelige nyhed om, at Olivia fortsætter i ægteskabet og i programmet, kastede parret sig ud i en af de helt store familiearrangementer: Konfirmation hos Patricks familie.

Og selvom alt går godt, og både Olivia og Patrick hygger sig til festen, så bliver Patrick måske lidt for ivrig.

I afsnittet fortæller han Olivia, at han har skrevet hende på gavekortet til konfirmanden og underskrevet det med "moster Olivia", fordi "tante lyder grimt", som han forklarer.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par: Derfor drikker vi så meget

Men det behager ikke Olivia, der ikke bryder sig om at få en så familiær titel på endnu.

- Måske var jeg for hurtigt fremme i skoene med kortet, men det er jo så nemt at være bagklog, afslutter han og understreger, at de på trods af det, havde en rigtig dejlig dag.

Du kan se ‘Gift ved første blik’ på DRTV og DR1 hver torsdag.

LÆS OGSÅ: ‘Kender du typen’ i opløsning: Derfor stopper kendt vært