Drama efter brud: Hun lyver!

Anna og Oliver er ikke helt enige om deres aftale omkring sønnen.

Bølgerne er gået højt mellem Anna Seneca og Oliver Erngart de seneste måneder, efter det kom frem, at Oliver har været Anna utro med 'Paradise'-baben Vanessa Johannsen, og det førte til et brud mellem reality-parret, som har sønnen Mio på lige knap et år.

LÆS OGSÅ: WHAT: Philine blokeret på Tinder

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Efter bruddet er Oliver flyttet fra Anna, og de to skal til at omstille sig til en ny verden, hvor de skal dele sønnen Mio, men noget tyder på, at samarbejdet ikke kommer til at køre helt problemfrit. Det tidligere så hotte par er nemlig ikke helt enige om hverken brud eller samvær. Det står klart, efter de begge to i aftes satte gang i en spørgerunde på Instagram.

Et af spørgsmålene i Annas spørgerunde gik på, hvordan de to har delt Mio mellem sig.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne viser ærligt billede efter fødslen

- For nu hedder det sig, at Oliver har ham hver anden weekend og jeg resten. Men planen og målet er at påbegynde 7/7 ordning, når Mio er startet i vuggestue, og indkøringen er overstået og gået godt - når vi kan mærke, han er klar til det efter ovenstående. Dette starter vi selvfølgelig stille op, så det ikke bliver for store ændringer. Vi tager det i vores (Mios) tempo, svarer Anna.

Den udlægning får en følger til at spørge Oliver, om det ikke er ærgerligt pludselig at skulle være weekendfar, og det er ikke et stempel, Oliver vil have siddende på sig.

- Jeg ved ikke, hvorfor hun lige pludselig føler for at skrive på Instagram noget så privat, og som heller ikke passer. Men det må hun om, har ikke særlig meget at sige til det, udover at vi har skrevet under på en 7/7 ordning, fastslår Oliver.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jackie viser resultatet efter operation

Oliver: Langt fra okay

Han understreger, at han savner sønnen, og hvis det stod til ham, kunne han have sønnen hele tiden. Til gengæld afviser han, at ham og Anna nogensinde kommer til at finde sammen igen. Han sender desuden stikpiller til hendes adfærd på Instagram.

LÆS OGSÅ: WHAT: Mads Moldt skifter navn

- Nogen er åbenbart gode til at bruge deres Instagram og få alt til at se perfekt ud og åbenbart snakke på mine vegne, og det har jeg det langt fra okay med, skriver Oliver på sin story.

Overfor Realityportalen forklarer Oliver, at 7/7 ordningen træder i kraft i starten af maj, men at det, som Anna skriver, bliver en langsom overgang. Han forklarer, at det er delen af Annas story omkring, at Oliver har ham hver anden weekend, der ikke passer, og fortæller, at de nærmest kører 3/3 ordning nu. Anna har ikke ønsket at kommentere historien, men fastslår, at det er en sag mellem hende og Oliver.

LÆS OGSÅ: Bryllupschok hos Lise Baastrup

Kort efter Olivers svar på ovenstående spørgsmål omkring samværet sluttede Anna sin spørgerunde på Instagram med henvisning til, at der var opstået en form for mudderkast og beskyldninger om løgne, som hun ikke ville være en del af. Hun understregede dog, at hun ikke lyver på sin Instagram.