CHOK: Corona-smitte med sjælden variant ved Reality Awards

Flere er blevet smittet med en sjælden variant af corona efter årets reality-fest.

Til trods for en lang række forholdsregler og det faktum, at ingen blev lukket ind til Reality Awards, hvor knap 500 mennesker deltog i festlighederne d. 16. juni, uden en negativ corona-test, så var uheldet alligevel ude. B.T erfarer, at flere festglade deltagere ved eventet er smittet med Delta-varianten af corona, og det bliver bekræftet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

- Styrelsen for Patientsikkerhed kan bekræfte, at der er et udbrud relateret til Reality Awards. Der er tale om enkelte tilfælde, men fordi der er tale om den særlige variant, Delta-varianten, så laver vi intensiveret smitteopsporing, oplyser pressetjenesten til B.T.

Også arrangøren Kit Nielsen bekræfter udbruddet og fortæller, at hun arbejder sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed for at få kontaktet alle deltagere, så de kan blive testet. Hun beklager desuden meget, at det overhovedet kunne ske, hvilket hun ikke forstår med alle de forholdsregler, de har taget.

LÆS OGSÅ: WOW! Sidsel og Simon sagde nej til ‘Singletown’ trods VANVITTIGT beløb

- I onsdags havde vi en fantastisk aften. Det har dog siden vist sig, at én person, der deltog, er testet positiv for Delta-varianten af coronavirus. Den positive test kom tre dage efter showet, så i samråd med patientstyrelsen opfordrer vi alle til at lade sig teste i morgen på 6. Dagen og gå i isolation til man har fået svar. Det skal siges, at alle coronarestriktioner er overholdt, ligesom alle tilstedeværende har kunnet fremvise negativ test i forbindelse med afviklingen af showet, skriver arrangøren på Instagram.

Skaden er dog sket, og omfanget på udbruddet kendes endnu ikke, men hvis man følger realitystjernerne på Instagram, så vil de færreste nok være i tvivl om, at der for alvor er taget hul på både fester og rejser igen. Således kunne man altså se flere af dem fejre sejren i gårsdagens landskamp, og flere deltagere såom 'Paradise'-baben Jasmin er draget på ferie efter Reality Awards.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Reality Awards (@realityaward)