Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok

Sangeren indrømmer, at han har været en idiot.

I ugens afsnit af podcasten '112 for knuste hjerter' åbner sangeren Kevin Andreasen, bedre kendt som Bro, op omkring sine største hjertesorger - også dem han selv er skyld i. Han åbner blandt andet op om sin første kærlighed, hvor han selv endte med at ødelægge forholdet.

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin uenige om bikinibilleder på Instagram

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Jeg har en kæreste fra folkeskolen af, hun går en årgang over mig, rigtig sød pige, og jeg bliver kærester med hende efter at have prøvet ret lang tid. Vi er kærester i tre år, men så begynder hun at feste med nogle andre folk, og jeg begynder at feste med nogle andre folk, og der møder jeg så den her anden pige, fortæller Bro og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘X Factor’-dommer venter barn

- Den følelse jeg havde, da jeg jagtede min kæreste, den fik jeg fra hende pigen, men jeg elskede stadig min kæreste. Jeg får det der rush igen, som jeg fik, da jeg jagtede min første kæreste. Jeg kan huske, at jeg i starten ikke fortæller den her nye pige, at jeg har en kæreste, og der har vi stadig ikke kysset eller noget endnu. Jeg kommer hjem og er sammen med min kæreste og mærker efter, at det ikke var det rigtige, at jeg var sammen med hende. Jeg skulle have slået op der.

Det gjorde han dog ikke, og det endte med at blive en af hans helt store fortrydelser.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Christiane er gravid

- Så var vi så til en anden fest, og det ender med, jeg er sammen med hende den anden. Jeg var min kæreste utro, det er det laveste, man kan være, men ja, det var jeg. Jeg tager hjem og slår op med hende, men jeg fortæller hende ikke, at jeg var sammen med en anden. Men hun finder så ud af det selvfølgelig, og jeg skulle have været mand nok, men jeg ville ikke gøre hende ked af det. Jeg var ikke mand nok til at tage hjem og sige, jeg har fået følelser for en anden efter tre år. Jeg var 17 år, der var jeg ikke mand nok til at sige til hende, at jeg har fået følelser for en anden.

Utro igen

Han vidste godt, at han var direkte på vej ind i et andet forhold, og derfor skammer han sig også over, at han ikke var mand nok til at sige sandheden. Det næste forhold endte også med at vare i tre år, og det endte også med, at Bro var hende utro.

- Frem mod bruddet har jeg lige lavet 'Hvor er du Bro?'-hittet, jeg begynder at spille koncerter og tro, at jeg er rigtig smart i en fart, og at jeg er verdensstjerne, og der kan hun godt se, jeg begynder at ændre mig lidt. Hun støtter mig selvfølgelig og er der for mig, fortæller Bro og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro raser efter indbrud: Klamme tyve

- Men når man bliver kendt så hurtig, det kunne jeg ikke helt styre, og jeg begyndte at behandle hende dårligt og føle, jeg var mere værd end hende. Man får bekræftelse af rigtig mange piger, når man spiller koncerter, og når man så kommer hjem, så var det ikke helt det samme.

Han indrømmer, at han var en idiot, der bare troede, han skulle forgudes hele tiden. Det hele endte med, at han gik i seng med en anden pige, og så gik han hjem og fortalte kæresten det. Det blev enden på forholdet, og det brud sendte Bro helt ud af kurs.

LÆS OGSÅ: Fem ting du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

Bro har i alt været forelsket fem gange og har været i fem forhold, hvor han håber,det nuværende forhold med Jasmin vil vare ved. Han understreger, at han er blevet meget bedre til at snakke om følelser, og han ville aldrig nogensinde byde sin kæreste de ting, som han har budt tidligere kærester.