Bendtner overvejer at droppe ud: Kan ikke finde ud af det

Undervisningen er en smule for udfordrende for den tidligere fodboldspiller.

I det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine', der kan ses på discovery+, åbner Bendtner op om muligheden for at droppe det trænerkursus, han ellers er godt i gang med.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke havde overvejet det, fortæller Bendtner, der dog fremhæver, at det skyldes undervisningsmetoden:

- Det er fordi, det er online. At sidde her hvor alt foregår over Teams-møder, specielt for sådan en computeridiot som mig, der ikke kan finde ud af noget som helst ... Det er lidt en udfordring, lad mig sige det sådan.

LÆS OGSÅ: Monique om forholdet til Jamie: Sådan har vi det i dag

Vil være traditionel træner

Det bliver dog ved tanken, og Bendtner dropper ikke drømmen om at blive fodboldtræner.

- Med udsigten til at landet åbner mere op, og vi kan mødes fysisk, så bider jeg tænderne sammen og fortsætter på kurset, fortæller han og uddyber:

- Jeg vil gerne være traditionel træner, der bruger et board med magneter og tuscher. Når jeg først er uddannet, vil jeg have langt dygtigere folk til at sidde foran computeren.

LÆS OGSÅ: Casper afslører: Derfor fik Sidse ikke et kys

Han slipper dog ikke for at lave ting på computeren lige foreløbigt, tilføjer han:

- Vi skal stadig lave opgaver og afleveringer, men det er måske meget sundt for mig med en udfordring. Når jeg skal aflevere eksamen, tænker jeg at lave den i et videoformat, hvor jeg så kan forklare.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne tæt på at dø af corona

Se klippet herunder:

Hele afsnittet kan ses på discovery+.

LÆS OGSÅ: Anna afslører vildt vægttab: Man kan næsten ikke se, jeg har født