Bendtner og Philine uenige: Hvem er den største blærerøv?

Bendtner mener, at modelkæresten blærer sig med sit mærketøj, men ifølge Philine er det ingenting sammenlignet med hans vinsnobberi.

Nicklas Bendtner, 32, og Philine Roepstorff, 27, er ikke bange for at drille hinanden og diskutere. De er begge stædige væsener, og af samme grund er de heller ikke meget for at give sig, når de diskuterer.

Det sidste afsnit af 'Bendtner & Philine' er ingen undtagelse, og denne gang handler det om, hvem af de to der er den største blærerøv.

- Philine beskriver sine ting ud fra, hvor de er fra. For mig kan det godt virke som en måde at spille smart på. Hvis vi sidder i et selskab, og man siger "gider du lige række mig min Gucci-taske?". Det virker bare forkert, siger Bendtner i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver uenige om køn

Til Philine siger han det, som det er.

- Du har måske lidt blærerøvsgenet, lyder kritikken, som ikke falder i god jord hos modelkæresten.

- Tænk, at Nicklas Bendtner af alle kaldte mig for blærerøvstypen. Jeg laver jo grin med, når jeg er en blærerøv. Jeg gør det komisk. Med Nicklas ligger det bare så dybt i ham at være en blærerøv, lyder det fra Philine.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Sarah Dohn: Jeg er forelsket

Se klippet herunder, hvor Bendtner og Philine diskuterer, hvem der er den største blærerøv af de to, og se det fulde afsnit af 'Bendtner & Philine' på Dplay.

LÆS OGSÅ: Udvider familien: Her er, hvad der skete med Lola

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!