Zulu Awards 2020, Nicklas Bendtner og
Philine Roepstorff. (Foto: Janus Nielsen)
Zulu Awards 2020, Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. (Foto: Janus Nielsen)

Bendtner og Philine sammen igen

Kendisparret er genforenet.

Sidste år i marts fik første sæson af discoveryplus-serien 'Bendtner & Philine' premiere, og her kunne vi gennem hele 40 episoder følge med i kendisparrets glamourøse liv med Philines job som model og influencer og Bendtners fodboldkarriere. Ikke mindst gav serien også et ærligt indblik i et parforhold, der har været præget af mistillid og mange op- og nedture hele vejen igennem.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner og Philine går endeligt hver til sit

Det er derfor ingen hemmelighed, at bølgerne kunne gå højt hos Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner, men det endte altid godt. Lige til indtil i marts i år, hvor Philine på sin YouTube-kanal i filmen ‘Moving on’ afslørede, at de efter tre års parforhold definitivt er gået fra hinanden. 

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

Artiklen fortsætter under billedet. 

Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff. (Foto: Henrik R. Pedersen)
Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff. (Foto: Henrik R. Pedersen)

Men selvom Bendtner og Philine ikke længere er et par, er de om kort tid sammen igen i en helt ny sæson 'Bendtner & Philine', når sæson 2 får premiere. Her kunne man forestille sig, at man måske kommer en smule tættere på årsagerne til bruddet. Og så vil Bendtner og Philine åbne op om deres forelskelse, og Bendtner vil fortælle om sin fremtid uden fodbold.

- Vi møder Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, hvor sidste sæson slap. Parret er gået fra hinanden, og tiden hver for sig har givet dem begge tid til at få tænkt længe og grundigt over deres forhold. Mens Philine har fuld gang i influencermøder og en masse andet arbejde, har Nicklas fået tid til at tænke over, hvad den fremtidige karriere skal byde på. Overvejelserne om, hvorvidt fodbolden skal lægges på hylden, kommer pludselig helt tæt på. Men kan det celebre par finde melodien igen?, skriver Discovery Networks Denmark i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning

Det var ikke mange detaljer, Philine oplyste, da hun for lidt over en måned siden gav den triste meddelelse.

– Nogle gange går tingene ikke som planlagt. Og nogle gange er det svært at træffe det rigtige valg. Nicklas og jeg er gået fra hinanden, lød det fra modellen, der også fortalte, at hun efter bruddet er flyttet i en lejlighed i indre København for at starte et nyt og lyst kapitel.

'Bendtner & Philine' får premiere på discoveryplus den 20. maj.