Asbjørn slår pjalterne sammen med 'Årgang 20'-babe

Det er ikke kun triste nyheder, Asbjørn har at dele med sine følgere i dag.

I dag er en trist dag for Asbjørn Nielsen, som tidligere på dagen afslørede, at han er knust, fordi kæresten Christel Trubka, som er kendt fra 'Paradise Hotel', er gået fra ham. Parret fik ellers nøglerne til deres fælles lejlighed 30. marts, men nu skal de altså ikke længere bo sammen eller være kærester.

Derfor har man i løbet af eftermiddagen kunnet se en tydeligt berørt Asbjørn på Instagram, da han i sin story sad med tårer i øjnenen og fortalte om bruddet. Men nu har han fået smilet tilbage på læberne, og årsagen skal faktisk findes hos det modsatte køn, omend det dog ikke handler om romantik.

LÆS OGSÅ: Derfor gik Christel og Asbjørn fra hinanden

- I forhold til at gå væk fra alt det negative og fokusere på det positive, så vil jeg bare lige fortælle, at jeg faktisk har fået Maria fra 'Årgang 20' i forløb. Hun er startet for noget tid tilbage, og vi er i gang med et mega godt forløb indtil videre, og jeg vil bare sige, at jeg er mega stolt over, hun har valgt mig, og jeg er mega beæret og sikker på, vi får et skide hamrende godt forløb, jubler Asbjørn i sin story på Instagram.

'Årgang 20'-familien fra Lyngby består af lille Louie, far Daniel, 24, og mor Maria, 23 (Foto: Michael Stub)
'Årgang 20'-familien fra Lyngby består af lille Louie, far Daniel, 24, og mor Maria, 23 (Foto: Michael Stub)

Maria Mainz blev landskendt, da hun tonede frem på de danske tv-skærme tilbage i januar i den helt nye sæson af 'Årgang 20' sammen med kæresten Daniel Brask-Andersen og sønnen Louie. Og det er netop tv-programmet, som har sat gang i Marias lyst til at kaste sig ud i et forløb hos Asbjørn.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, det ville gå så hurtigt

- I første sæson af 'Årgang 20' snakker jeg meget om det her med, at min krop har ændret sig efter fødslen. Det synes jeg stadig er svært, og derfor har jeg valgt at få lavet en kostplan/træningsplan. Efter jeg lagde billede op af, at jeg har tabt mig 1 kilo efter en uge på kostplan, har mange spurgt ind til det. Jeg bruger Asbjørn Nielsen som coach, og jeg tænker, at jeg snart vil lave "hvad spiser jeg på en dag", så I kan se lidt af min lækre kostplan, skriver Maria på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Mit mål er at tabe 15 kilo

Overfor Realityportalen uddyber 'Årgang 20'-stjernen, at hun har fulgt med hos Asbjørn i lang tid og har været meget imponeret over hans resultater, men hun har prøvet andre forløb tidligere og var derfor tøvende omkring at haste sig ud i et nyt.

- Men jeg synes bare, at Asbjørn er super personlig med sine klienter, og det føler jeg, at jeg har manglet de andre steder. Så jeg fik overtalt Daniel til at købe et forløb, og jeg er bare super glad! Jeg har tabt et kilo her den første uge, så jeg kunne ikke være mere glad. Jeg har haft virkelig svært ved at tabe mig efter fødslen, og nu når vi skal giftes, så skal der altså ske noget! Og jeg er sikker på, at det kommer til at ske i samarbejde med Asbjørn, fortæller Maria og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-mor har fundet brudekjolen: Frygter stadig restriktioner

- Mit mål er at tabe 15 kilo. Så vejer jeg det samme, som da jeg mødte Daniel. Jeg ville også være glad for 10 kilo. Det er både kost og træning - cardio er 10.000 skridt om dagen og så hjemmetræning, som er styrketræning. Så har jeg også fået programmer, hvor jeg kan bruge Louie som vægt.

Louie er dog ikke altid helt med på hjemmetræningen, så af og til må Gurli Gris hjælpe til. Maria tror ikke, det er realistisk at nå i mål med vægttabet til brylluppet 3. juli, men hun er tilfreds, hvis hun har smidt 8 kilo til den tid.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Årgang 20’-baby indlagt