'Årgang 0'-Mathilde afslører: De lavede fake interviews

Mathilde Beuschau er taknemmelig for de år, hun sammen med sin familie medvirkede i 'Årgang 0'. Men hun er også glad for, at hendes forældre i 2007 valgte at sætte et punktum for tiden med tv-optagelser.

Det er efterhånden længe siden, at 21-årige Mathilde Beuschau deltog i TV 2's populære realityprogram 'Årgang 0', men hun husker stadig alt på godt og ondt og bliver mindet om det, når hun ser tilbage på de mange optagelser fra tiden med tv-programmet.

Artiklen fortsættes under videoen med Jackie Navarro, der fortæller om den nye sæson 'Forsidefruer'...

Sammen med sin mor og far, Louise og Martin, samt sin to år yngre lillesøster, Frederikke, var hun blandt de familier, man fra år 2000 kunne følge i programmet. I 2007 valgte familien Beuschau dog at trække sig, og det er Mathilde taknemmelig for i dag.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

- Nok har det været sjovt, men jeg er også virkelig glad for, at mine forældre i 2007 besluttede at trække sig. At være 3 børn hvor det kun er det ene barn, som er i fokus, er underligt, og det kan jeg godt forstå. Min søster Frederikke fik lavet fake interviews, så hun også havde en følelse af at være med, fortæller Mathilde i et opslag på Instagram.

Familien blev fulgt de første år, hvor de boede i en lejlighed på Østerbro, hvor Mathilde og Frederikke kom til verden. Senere, i 2003, rykkede de til Valby for at bo i hus med have, og her boede de i den tid, hvor Mathildes lillebror, Rasmus, og endnu en lillesøster, Alberte, blev født i henholdsvis 2005 og 2010.

Mathilde har tidligere fortalt om, at det var svært for hendes søskende at forstå, at hun skulle være mest i fokus.

– For i ‘Årgang 0’ var det jo mig, det handlede om, men der var jo også nogle andre søskende, som syntes, det var lidt underligt, at det kun var storesøster der blev filmet og interviewet, forklarede hun, da hun deltog i TV3-programmet 'Boss Ladies'. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-deltager klar som 'Vild med dans'-vært

Derfor trak vi os

Dengang  i 2000 var det Mathildes forældre selv, der meldte dem. Det havde kørt i en tv-reklame, at TV 2 søgte familier.

Mathilde har tidligere åbnet op om, at det var hårdt for hendes forældre at medvirke i et program, hvor seerne havde så mange meninger til blandt andet måden, hvor på de opdragede deres børn.

– Jeg tror ikke, de vidste, hvad det indebar. Altså at man ville blive vist så meget i tv og blive så offentlig. Jeg tror simpelthen ikke, de havde set det komme, at programmet ville få så stor succes. De prøvede det bare af og blev revet med. Indtil syv år efter hvor de tænkte, at det var alligevel ikke noget for dem, har hun tidligere fortalt til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet

– Når man er en offentlig familie, så giver det åbenbart folk tilladelse til at kommentere på vores liv, mine forældres måde at opdrage på eller det tøj, vi gik i. Det var mine forældre lidt træt af, lød det fra Mathilde.

Siden har hun selv gjort en karriere ud af at invitere folk indenfor i sit liv. Det gør hun som influencer og som personlig træner i sin egen virksomhed Team Mathilde.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-stjerne afslører nyt job i udlandet