Amalie og døtrene har fået corona: Så hårdt ramt er hun

Amalie er hårdt ramt af corona, mens hun er alene med sine to døtre, der også er smittet.

Fredag var der pressemøde på den nye sæson af 'Forsidefruer', men her skulle pressen se langt efter Amalie, som ikke dukkede op på grund af sygdom. Nu afslører hun så på sin Instagram-profil, at hun og døtrene alle er ramt af corona.

- Vi har nu alle corona her hjemme, og jeg er så dårlig. Jose er ikke dårlig, og Hannah er mega forkølet og hoster. Ved ikke, om jeg skal sætte mig ned og græde for at komme igennem det med to børn i døgndrift, det er fandeme surt. Josephines børnehave er virkelig ramt, og det er derfor, vi har fået det alle sammen. Det er bare direkte forfærdeligt, skriver Amalie i sin Instastory.

LÆS OGSÅ: Amalie og mor afviser coronavaccination

Hun indrømmer, at hun allerede i formiddag mente, hun havde grædt seks gange i dag.

- Da jeg var gravid havde jeg det BIG time dårligt, jeg havde det så skidt, at jeg var tæt på at indlægge mig selv. Jeg lå og græd og havde ondt af mig selv. Det her er lige 10 gange værre. Bare med to børn nu. Hvis jeg skulle have tredje barn, ved jeg nu, hvordan det føles, skriver Amalie.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Har fravalgt vaccination

Når Amalie er hårdt ramt af corona, er det måske ikke helt tilfældigt. Alt tyder nemlig på, at 'Forsidefruer'-baben har fravalgt at lade sig vaccinere, det fortalte hendes mor i sommer, da hun overfor Realityportalen og HER&NU udtalte sig yderst kritisk omkring vaccinationen mod corona.

- Amalie er børne-vaccineret, men hun vil ikke vaccineres mod corona, og det bliver hendes børn heller ikke, nogensinde. Amalies to piger er også børne-vaccineret. Men ingen af dem heller ikke Amalie skal coronavaccineres, fastslog Lotte dengang og forklarede:

LÆS OGSÅ: Casper klar på at forlade ‘Bachelor’: Pissesur på produktionen

- Jeg skal ikke vaccineres, fordi jeg er sund og rask. Jeg har ikke lyst til at få sprøjtet sygdom ind i mig helt generelt. De vacciner, der tilbydes, er ikke udviklet over tilstrækkelig lang tid, man kender ikke bivirkningerne. Der er rigtig mange mennesker i verden, som dør af almindelig influenza. Selvfølgelig er der rigtig mange mennesker, der også vil dø af corona, som også er en influenza art. Så det kan ikke rigtig hidse mig op, selvom det er meget beklageligt og helt forfærdeligt, at mennesker dør på grund af en virus. Så jeg har ikke lyst til at lege kispus med mit eget liv. Vi ved simpelthen ikke nok om de vacciner.

Teorien omkring, at man får sprøjtet sygdom ind i kroppen samt en række andre af Lottes påstande omkring vaccinen afviste Christian Morberg Wejse, som er afdelingslæge på Infektionsmedicinsk afdeling på Aarhus Universitets Hospital og lektor ved Institut for folkesundhed på Aarhus Universitet og forsker i globalt perspektiv på epidemier, infektioner og immunsystemet. Læs hele artiklen samt hans svar HER.

LÆS OGSÅ: Efter amok-opførsel: Nu siger Philine undskyld

Realityportalen har været i kontakt med Amalie, som ikke har ønsket at udtale sig omkring smitten. Det vides altså ikke, om hun i mellemtiden har ændret mening omkring vaccinationen, eller om hun stadig deler sin mors holdning og ikke har ladet sig vaccinere.