Amalie: Håber ikke mine døtre gør som mig

Amalie får det fysisk dårligt ved tanken om, at hendes børn skulle være med i 'Paradise Hotel'.

Amalie Szigethy tonede frem på de danske tv-skærme tilbage i 2010, da hun deltog i 'Paradise Hotel' som 18-årig, men allerede tre år tidligere havde hun deltaget i skønhedskonkurrencen 'Aquad'orable', som også blev sendt på TV 3.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde 

Siden har hun levet af sit liv som reality-stjerne og influencer på de sociale medier. Men selvom hun lever af at influere andre, så har hun ikke lyst til at influere sine egne børn til at gå i sine fodspor.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

Det fortæller hun i et interview med magasinet ELLE, som bringer interviews med fem reality-stjerner, hvis liv blev ændret af at blive et kendt ansigt.

- Jeg fortryder ikke, at jeg sagde ja til at medvirke, men jeg er ikke sikker på, jeg havde sagt ja i dag. Det skyldes først og fremmest, at jeg er blevet mor. Bare tanken om at mine døtre skulle være med i et program som 'Paradise Hotel' kan gøre mig helt dårlig - jeg kan slet ikke tåle det. Jeg håber ikke, at de går samme vej som mig, fastslår Amalie i interviewet.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Amalie bragte sine døtre på alles læber, da hun i midten af december efterlyste dem på Instagram, fordi faren, Mikkel Skelskov, havde taget dem på en uplanlagt juleferie. Efter en uge fik hun igen døtrene at se, da Familieretshuset gav hende den midlertidige bopælsret. Siden da har hun imidlertid nægtet Mikkel at se sine børn, men sagen er langt fra afgjort.