Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

To ud af fire blev oppe sammen hele natten.

I aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' er Emil Bay Mortensen på gruppedate med de tre piger Melissa, Augusta og Bente, som alle har sagt ja til at bo hos Emil på gården. Som aftenen skrider frem, går Augusta og Bente i seng, mens Melissa og Emil bliver oppe. Nu forklarer Emil, hvad der skete om natten med Melissa.

- Melissa og jeg snakkede faktisk bare. Hun havde ikke set min fulde intro film, så jeg ville lige vise hende den, og så faldt vi bare i snak, og så gik tiden bare, fortæller Emil til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Populær landmand afslører: Skiftede to piger ud i sidste øjeblik

Artiklen fortsætter under introvideoen til 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Astrid blev skadet i 'Robinson': Modtager stadig behandling

Klokken blev 04.30, før Melissa og Emil tænkte på at gå i seng.

- Vi kunne se, det var begyndt at blive lyst udenfor igen, griner Emil, der havde en god snak med Melissa, og det var derfor, de ikke tænkte på tiden.

- Vi talte om alt mellem himmel og jord, uden at der var noget løst eller fast, men vi fik selvfølgelig også spurgt mere ind til hinanden, og hvem vi er, forklarer Emil.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe er blevet gift

Skete intet på daten

Ifølge Emil var der ingen fysisk kontakt at afsløre.

- Der skete ikke noget i løbet af natten. Vi sad faktisk også i hver vores sofa - ikke at det var et bevidst valgt, men der skete ikke noget, slår Emil fast.

LÆS OGSÅ: Nynne opløst i tårer: Nu er det helt slut med Robert Hansen

Som landmand var det ikke meget søvn, Emil fik den nat.

- Jeg var oppe igen klokken 7, fordi jeg skulle ordne gården, inden produktionsholdet kom igen og skulle starte på morgenmaden til pigerne.

LÆS OGSÅ: Landmand Christians krav til sin kommende kæreste

Emil er glad for den alenetid, han fik med Melissa, da han lærte hende meget bedre at kende.

- Jeg syntes, jeg fik et bedre billede af, hvem Melissa er, fordi jeg netop havde muligheden for at snakke mere med hende på ene hånd. Jeg havde jo lidt svært ved at få stillet så mange spørgsmål til gruppen, når vi alle var samlet, fortæller Emil, der i aften skal beslutte, hvilke to piger, han ønsker at fortsætte rejsen med.

Se 'Landmand søger kærlighed' tirsdag kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet