AFSLØRING: TV 2 ændrer reglerne i 'Nybyggerne'

Særligt én ting i den nye sæson af 'Nybyggerne' adskiller sig fra de tidligere sæsoner.

De fire nye par er rykket ind på Nybyggervej i Horsens for at forvandle kolde råhuse til deres drømmehjem, men tingene er ikke helt, som vi kender dem.

I de tidligere sæsoner har parrene nemlig arbejdet i døgndrift for at imponere dommerne, og søvnen er blevet nedprioriteret i sådan grad, at TV 2 i år har følt sig nødsaget til at gribe ind.

- De fire pars ambitioner er i hver eneste sæson tårnhøje, og det er både fedt og inspirerende, men samtidig vil vi altså også gerne passe rigtig godt på vores deltagere. Derfor har vi indført en regel om, at de skal have mulighed for fire timers søvn hver nat, så mellem kl. 02-06 må der ikke arbejdes på husene, lyder det fra Stine Lundbak Ravn, der er redaktør for Nybyggerne.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører ny hobby

Tiltaget er heldigvis faldet i god jord hos de nye deltagere.

- Det var sindssygt godt. Man blev bare nødt til at lægge arbejdet på hylden og få sine 4 timers søvn. Og jeg tror nødvendigvis ikke, at det gik ud over resultatet. Jeg kunne forstå på produktionen, at nogle af parrene fra de tidligere sæsoner var så trætte, at de var helt rundt på gulvet til sidst, fortæller 46-årige Anders Sandberg fra grønt hus.

LÆS OGSÅ: Gustavs store sorg: Nu har hun fået fred

Anders Sandberg og hustruen Frederikke Stolbjerg kom dog ikke helt udenom de søvnløse nætter under. De fire timers arbejdsfri var nemlig ikke et krav på afleveringsdagen.

- Vi sov aldrig om natten op til afleveringsdagen. Det var nærmest som om, at vi var fulde, når vi blev interviewede. Så det er virkelig godt, at de har stillet et krav om, at man skal sove de andre dage, selvom fire timer heller ikke er nok, fortæller Frederikke.

LÆS OGSÅ: NU STÅR HUN FREM: Her er Schlüters ukendte datter

Følg parrets boligeventyr i ‘Nybyggerne’ på TV 2 klokken 20.00 hver onsdag eller på  TV 2 PLAY.