AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

Det så ellers så lovende ud, men grisefarmeren fra Løgstør havde alligevel ikke den rette mavefornemmelse for Nanett. Efter deres brud har hun allerede været på sin tredje date.

Rigtig rar og rigtig sød, og vi skal lige have fundet tiden, sagde Claus Drejer i en afsluttende replik til værtinden Lene Beier om Nanett i 'Landmand søger kærlighed' tirsdag aften på TV 2. Men kort efter de sidste optagelser i august, viste de gode intentioner sig ikke at holde stik. Det afslører Claus Drejer til HER&NU.

- Det var mig, der gjorde det forbi. Vi var nok alligevel for forskellige på mange punkter, erkender den 46-årige grisefarmer fra Løgstør åbenhjertigt efter datingprogrammet.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Under parrets weekendophold ved Vestkysten, hvor de delte seng og havde fokus på hinanden, begyndte Claus at komme i tvivl.

- Det er altid lidt kikset at skulle være sammen med en fremmed person, for vi kendte jo ikke hinanden særlig godt, fortæller landmanden videre.

LÆS OGSÅ: Niels har sagt sit job op: Starter uddannelse for at være tæt på Stine

Sådan går det Nanett

Den forsmåede kvinde er dog kommet oven på igen efter deres kortvarige forhold på tv.

- Claus valgte, vi ikke skulle ses mere. Det var da lidt træls, men også ærlig snak, når mavefornemmelsen nu ikke var der hos ham, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner

- Vi skriver stadig sammen som venner, og jeg mener stadig, han er supersød, siger 44-årige Nanett, der efter sin medvirken i datingprogrammet har lært, at det ikke er nok at ligge hjemme på sofaen, hvis man vil have en kæreste. Så i sidste uge skulle hun på sin tredje date siden programmet blev optaget i august.

Nanett blev i øvrigt enke, da hun for syv år siden mistede sin mand til kræft.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

Claus opgiver ikke kærligheden

Claus Drejer har ikke givet op, selvom han ikke havde heldet med sig.

- Nu må vi se, om der dukker noget andet op lige pludselig, håber Claus, der ikke jagter løs som en

blind høne.

- Nu sunder jeg mig lige, og så må vi se, hvad der skal ske? Jeg har da fået mange positive tilkendegivelser undervejs, og alle er fortsat velkommen til at henvende sig, hvis de har lyst. Det er ikke forbudt, understreger grisefarmeren.

LÆS OGSÅ: Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr