AFSLØRING: Her er Pitzner-pigernes nye program

I den helt nye Warner Bros. Discovery-reportageserie ’Pitzner Sisters’, som har premiere i dag 2. august, følger man søskendeparret i tykt og tyndt.

Der er fuld fart over feltet for ‘Diamantdøtrene’ Elvira og Thalia Pitzner, som har godt gang i hver deres karriere.

I deres travle hverdag finder de dog stadig tid til hinanden, og i en helt ny serie åbner de unge kvinder op for deres liv og giver et ærligt indblik i deres helt særlige søskendeforhold. Et søskendeforhold fyldt med kærlighed, dril og humor og som ikke er svækket af, at Elvira bor i Dubai og Thalia i Danmark.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper er blevet single

Thalia indtager ofte den 'klassiske' storesøsterrolle, mens Elvira gør sit for at give igen - hvilket kan føre til konfrontationer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

Serien har fået navnet ‘Pitzner Sisters’, og i serien ser man blandt andet Elvira flytte ind i sit første rigtige hjem i Dubai. Hjemme i Danmark arbejder Thalia på at få solgt sin lejlighed, så hun med sin hemmelige kæreste kan få råd til at købe en bondegård, som hun altid har drømt om at få.

- Elvira og Thalia Pitzner vil for Warner Bros. Discovery-seerne være velkendte ansigter, da vi har haft fornøjelsen af dem i programmer som ”Bare Elvira” og ”Stjerner i trøjen”. Vi kan se, at Pitzner-søstrene er rigtig populære blandt vores seere, og hver gang de er på skærmen, nyder de stor interesse. Derfor er jeg glad for, at de endnu en gang vælger at åbne op og dele deres liv med vores seere, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery i Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

'Pitzner Sisters' kan streames på discovery+ allerede fra i dag d. 2. August. Programmet sendes også på Kanal 4 fra 21. september.