AFSLØRING: Bendtner og Philine testede positiv i Dubai

Bendtner og Philine kunne godt have været foruden turen til Dubai i januar 2021.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff blev mødt af en shitstorm, da de under lockdown tog til Dubai for at pleje deres forhold. Turen blev ikke som forventet, da de begge blev syge af corona, mens der i deres hus i Nordsjælland var indbrud, mens de var på ferie.

- Nicklas' test er positiv, og det gør jo, at jeg godt ved, at jeg også er bærende. Hvis jeg er negativ, så er det fordi, jeg er positiv om et par dage, fortæller Philine i discovery+ programmet 'Bendtner & Philine', hvor man også ser, hvor syg Philine faktisk er.

LÆS OGSÅ: Reality-babe har taget 22 kilo på: Jeg har været rigtig ked af min krop

- Jeg har 39,9 i feber og hoster. Det er ulideligt, og jeg har aldrig prøvet noget, der gør så ondt. Alle mine muskler er ømme, og når jeg hoster, gør det ondt i hovedet, og så har jeg dårlig mave, fortæller Philine i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab

Bendtner derimod har ikke særlig mange symptomer, men han fortryder meget turen til Dubai, da Danmark samtidig lukkede for alt indrejse fra Dubai, da en mutation var taget med til Danmark fra Dubai. Så da parret blev raske, kunne de ikke komme hjem.

- Set i bakspejlet, så burde vi nok ikke være taget afsted. Det har været den værste tur, jeg har været på. Det har på ingen måde været det værd, og vi skulle bare være blevet hjemme, men det gjorde vi desværre ikke, fortæller Nicklas Bendtner i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-mor vaccineret: Jeg var meget i tvivl

LÆS OGSÅ: WOW: 'Paradise'-babes i slåskamp