Birk 'Alene i vildmarken'
Birk 'Alene i vildmarken'

Derfor forlod Birk 'Alene i vildmarken'

Det blev igen en kort tur i vildmarken for Birk Engemann fra sæson 2.

I aftenens episode af 'Alene i vildmarken' blev det en tragisk skæbne for Birk, som igen måtte forlade programmet på dag fem.

LÆS OGSÅ: I dag er der premiere på ny sæson ‘Bachelor’

Sidst gik det galt i sæson to, da Birk gled på en sten og brækkede et par ribben i faldet. Dengang meldte lægerne ham ud af programmet, men i aftenens episode tog Birk valget selv. Birks formål med at vende tilbage til vildmarken var ellers, at han skulle blive længere end fem dage denne gang.

- Man er magtesløs i sådan en situation, når der ikke er noget at gøre. Men jeg er blevet ældre, og jeg må bare komme videre. Hvis du er blevet slået ud, så må du rejse dig, fortæller Birk.

LÆS OGSÅ: Glædeligt nyt fra Kongehuset: Dronning Margrethe vender snart tilbage

Artiklen fortsætter under videoen.

Birk havde masser af mod på udfordringen, men han begyndte ret tidligt at kunne mærke, at der var noget galt med helbredet. Han mistede stemmen, havde trykken for brystet og var generelt ret omtåget. Det var også en berørt Birk, der i selskab med lægen besluttede at tage hjem.

LÆS OGSÅ: Farlig udflugt i ‘Øen VIP’: Fanget i stærk strøm

- Jeg vil ikke begræde, at jeg tog hjem tidligt. Det var fem fede dag, og jeg havde fart på og nåede meget. Jeg synes også, at jeg havde det fedeste habitat.

- Men der var stadig mange ting, som jeg gerne ville have nået derude i vildmarken. Men jeg havde noget i kroppen, og jeg havde presset mig selv for hårdt, og så gik jeg i knæ.

LÆS OGSÅ: Bubber jubler: Far til fem

Efterfølgende viste det sig, at Birk havde pådraget sig en lungebetændelse.

- Det skete igen på dag fem, og det er bare sådan, det er, slutter Birk.