Datterens rørende ord: Derfor ændrede Irina mening om graviditet

Irina Olsens drøm om familieforøgelse blev forstærket af datterens ønske om ikke at være et enebarn.

For parret Irina og Morten 'Faustix' Olsen var det en fire års intens og følelsesmæssig rejse om at få barnet nummer to sat igang. I et interview hos Vores Børn fortæller Irina om de forskellige perioder, hvor snakken om graviditet både blussede op, men også blev sat på pause.

- Vi besluttede, at vi var nødt til at tage nogle pauser, hvor vi ikke snakkede alt for meget om det. At der var perioder, hvor vi syntes, det var lidt øv og så tage de dér intense snakke med "Hvad gør vi?". Men også at tage nogle perioder, hvor vi simpelthen gav slip på det, fortæller hun til mediet.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt program med Lebbe Lone

Men tankemylderet, om hvorvidt de skulle få et barn nummer to, fik et vendepunkt for Irina Olsen. Det var særligt datteren, Allessia, der gav hende styrke, fodfæste og modet tilbage.

- Da Allessia begyndte i skole, kunne hun jo se, at de fleste af hendes klassekammerater havde søskende. En dag kom hun hjem og sagde: 'Jeg er det eneste enebarn i klassen, og jeg vil ikke være alene.' Hun drømte SÅ meget om at blive storesøster, og det var nok det, der påvirkede mig mest, fortæller Irina Olsen til Vores Børn .

Allesias ønske om at blive storesøster gav Irina troen på, at det nok skulle lykkedes, hvilket i dag har vist sig at gå i opfyldelse.

LÆS OGSÅ: TV 2 er klar med ny dokumentar om Sidney Lee