Zebra, da han deltog i Kongerne (Foto: Kanal 5)
Zebra, da han deltog i Kongerne (Foto: Kanal 5)

Zebra fra ’Kongerne’: Havde ikke planlagt at forelske sig i Svendborg

Zebra var fra begyndelsen helt klar på fest og damer, men kun én dame stjal hurtigt rovdyrets hjerte.

Den nye konge Zebra kom oprindeligt til Svendborg for at feste og drikke, og ikke mindst for at score en masse piger, men der blev pludselig lavet om på planerne.

-Det var underligt at forelske sig i et program som’ Kongerne’, og det var bestemt ikke min plan, da jeg tog afsted hjemmefra, siger Zebra til Realityportalen.dk, som stadig ikke helt forstår, hvordan det egentlig skete, at han efter en bytur vågnede op med en sød pige i armene og sommerfugle i maven.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om vild nat med Knaldperlen

"Vores eget univers"

Zebra her sammen med sin kæreste Gritt. (Foto: Privat/Facebook)
Zebra her sammen med sin kæreste Gritt. (Foto: Privat/Facebook)

"Jeg har allerede knaldet 111 piger, så Svendborgs piger: pas på! Zebraen er løs", sådan lyder det fra Glenn Sander alias ’Zebra’ i introen til ’Kongerne af Svendborg. Men, det var ikke mange piger, som skulle ’frygte’ zebraen, for han fandt sig hurtigt sit bytte, hurtigere end han plejer.

- Jeg falder ikke nemt for piger. Jeg bliver sjældent forelsket, og jeg kan tælle det på mine to hænder, hvor mange gange jeg har været forelsket for alvor, fortæller Zebra.

Hvad gjorde så, at lige netop den kønne Gritt, kunne få følelserne frem så hurtigt?

- Det jeg faldt for ved Gritt, var hendes ’almindelighed’, siger Zebra og uddyber:

-Selvom der var kamera og alt det der, så opførte hun sig stille og roligt, og vi kunne lukke os ind i vores eget univers, fortæller en forelsket Zebra.

LÆS OGSÅ: Den nye konge: Derfor hedder jeg Zebra

De andre konger

Ikke alle konger var lige glade på Zebras vegne, da forholdet til Gritt i nogens øjne fyldte for meget i forhold til det sociale med 'Kongerne'.

-Jeg forstår godt, de andre konger synes, det var for meget, for det var jo slet ikke dét, jeg tog til Svendborg for, erkender den søde fyr og fortsætter:

- Hvis jeg ville finde en kæreste, havde jeg meldt mig til 'Singleliv', siger Zebra, men med et lille smil tilføjer han:

-Men, man er ikke herre over forelskelse.

Selvom Glenn ’Zebra’, i bakspejlet, godt kan se, at forholdet til Gritt måske fyldte for meget i tiden med 'Kongerne i Svendborg', er han på ingen måde ked af, at han mødte Gritt –tværtimod.

- Gritt og jeg er stadig kærester i dag, og vi har det virkelig godt sammen, slutter Zebra.

KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: Sådan plejer du din hud

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.