YES! Melvin vender tilbage til skærmen

Mange savner Melvin på tv, efter han måtte sygemelde sig, men nu går der ikke lang tid, før han igen kan ses på tv.

Melvin Kakooza skulle have været barselsafløser for Sofie Linde under live-programmerne i 'X Factor', men grundet en pludselig hjernetumor, der heldigvis var godartet, skulle Melvin straks opereres, og han har siden været sygemeldt for at komme sig.

Men selvom Melvin fortsat har fokus på at give kroppen hvile, så går der ikke lang tid, før man igen kan se hans altid smilende ansigt på tv.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

- Mange har spurgt, om der kommer mere 'Sunday', og det kan jeg med glæde sige et kæmpe "JA" til! Vi blev færdig med sæson 4 i efteråret, og jeg kan love, at der bliver et glædeligt gensyn med en vis sportsdirektør og en masse fede fodboldpersonligheder, skriver Melvin på Instagram.

LÆS OGSÅ: Juniorbageren Liva nægtede hjælp fra sin 'Bagedyst'-far

Det er Lars Hjortshøj, som er tilbage i rollen som sportsdirektøren Bjarne Skoubo. En rolle han også spillede i første sæson af ’Sunday’.

- Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i ‘Sunday’ i rollen som Bjarne Skoubo - sportsdirektøren, der forsvandt ud af klubben efter rod i økonomien. Nu vender han tilbage og denne gang med skumle planer, tør jeg godt sige uden at afsløre for meget. Jeg holder meget af at spille sammen med Melvin, og jeg er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson, fortæller en begejstret Lars Hjortshøj i en pressemeddelelse fra Xee.

LÆS OGSÅ: Michelle overrasket over taktikken i ’Hjem til gården’: Det minder om ’Paradise Hotel’

Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj under optagelserne til sæson 4 af 'Sunday'. (Foto: Emil Heinsen)
Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj under optagelserne til sæson 4 af 'Sunday'. (Foto: Emil Heinsen)

Tv-serien 'Sunday' er desuden nomineret til Zulu Awards for bedste tv-serie.

LÆS OGSÅ: Christians barske skole: Vold og mobning

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Melvin Kakooza (@melvinkakooza)