WOW! Sidsel og Simon sagde nej til 'Singletown' trods VANVITTIGT beløb

Sidsel og kæresten Simon ønsker ikke at teste deres forhold, selvom de kan få MANGE penge for det.

Sidsel Borg kendt fra 'Ex on the beach' og kæresten Simon Iversen har fået tilbuddet om at være med i den nye sæson af 'Singletown', som skal optages hen over sommeren. Men det tilbud, ønsker de ikke at sige ja til, selvom de er blevet tilbudt en ret godt hyre for det.

- Honoraret er vanvittigt, og de bliver ved med at presse på, men vi har sagt helt nej, fortæller Simon til Realityportalen, og Sidsel afslører:

- Vi har sagt nej fem gange, og så ringer de alligevel igen, fortæller Sidsel på den røde løber til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe giver status på forhold

Parret har ikke lyst til at teste deres forhold på tv, selvom de kan tjene på det.

- Vi kan ikke lide konceptet. Det er fint nok, de kommer med en økonomisk gulerod og lokker, men min økonomi er rigtig god, så det er lige gyldigt, hvad de vil give mig, så gider jeg ikke, fortæller Simon og afslører beløbet:

- De lokkede med 120.000 for en uge, og det er også penge, men strippersæsonen er startet voldsomt ud, og hvis jeg tjener 40.000-50.000 på at strippe hver måned, og jeg tjener 30.000 udbetalt som mure, så har jeg de penge, jeg skule bruge.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab

Sidsel tænker mere på, at skulle være væk fra sin store kærlighed.

- Vi gider ikke være adskilt i så mange uger i sommeren. Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være godt. Vi har ikke behov for at skulle teste vores forhold, som det går ud på. Vi vil hellere bruge vores sommer på at være sammen, fortæller Sidsel, der bliver bachelor til næste sommer.

Parret er dog ikke afvisende for at lave tv, hvis det rigtige koncept kommer.

LÆS OGSÅ: Reality-babe har taget 22 kilo på: Jeg har været rigtig ked af min krop