(Foto: Henrik Ipsen/Koncern TV- og Filmproduktion ApS/TV 2)
(Foto: Henrik Ipsen/Koncern TV- og Filmproduktion ApS/TV 2)

WOW: Reality-deltager dømt skyldig og udvist af Danmark

Den tidligere TV 2-stjerne kunne ikke holde sig fra kriminaliteten.

I sidste uge blev der afsagt dom i en sag, hvor tre mænd og en kvinde var tiltalt for grov vold, røveri, frihedsberøvelse og trusler. Alle de sigtede blev dømt, og to af dem blev udvist til Serbien, det skriver Folketidende.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

En af de udviste er 31-årige Branko Nika fra Nakskov, der ifølge avisen er hovedmanden bag det grove overfald. Han er kendt fra TV 2-programmet 'På røven i Nakskov', hvor han tilbage i 2015 fortalte sin historie om at være flygtning og være kommet ud i en kriminel løbebane. Da programmet sluttede så det sort ud for Branko, som netop var blevet idømt en fængselsdom på to og et halvt år for tyveri og bedrageri, og hans kæreste, Cathy, var gået fra ham.

LÆS OGSÅ: 'På røven i Nakskov'-Ib starter firma med sønnen

Da TV 2 mødte ham et år efter programmet, var han dog vendt på en tallerken, og han havde lagt kriminaliteten fra sig og fået Cathy tilbage. Han var fast besluttet på at leve et lovlydigt liv.

Det viser sig dog nu, at han ikke har formået at holde sig på den rigtige side af loven, og de nye forhold har altså fået så voldsomme konsekvenser, at han er blevet dømt til udvisning til trods for, at han kom til Danmark som mindreårig og har to døtre i Danmark.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Aborterede efter slag i maven

Branko var sigtet sammen med fire andre, som alle blev dømt skyldige. Den ene var hans 58-årige onkel, Dragan Jon, som efter dommen udbad sig betænkningstid i forhold til, hvorvidt han ville anke dommen. Det behøvede Branko ikke, han ankede den på stedet og skal altså have sagen genoptaget i landsretten.

Læs mere om sagen på Folketidende HER.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis