(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

'På røven i Nakskov'-Ib stiller op til kommunalvalget: Jeg slår borgmesteren!

Ib Andersen fra det populære TV 2-program har store planer næste år.

En ny sæson af 'På røven i Nakskov' ruller i øjeblikket over skærmen på TV 2. Titlen på programmet er blevet ændret til 'Stadig på røven?', og til det har 55-årige Ib Andersen fra programmet et klokkeklart svar:

– Ja, vi er sgu stadig på røven i Nakskov. Her bliver kun gjort noget hvert tiende år, når dronningen kommer. Men der er ingen penge til at rive de grimme huse ned. Man laver bare nogle presenninger med store malerier på for at dække over fejlen, fortæller en tydeligt forarget Ib, da vi besøger ham i hans nye hjem lidt uden for Nakskov.

LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Irene: Jeg føler mig ikke på røven

Klar til kommunalvalget

Fans af serien vil vide, at Ib ikke læner sig tilbage, når der er noget, han er utilfreds med. Han tager sagerne i egen hånd, og derfor har han store planer for 2017:

– Jeg skal fan’me på kommunalvalg næste år. Jeg har tilhængere nok, bare se på min Facebook. Holger (Schou Rasmussen, borgmester i Lollands Kommune, red.) har ikke nær så mange tilhængere. Jeg er ligeglad med, om jeg bliver borgmester, bare jeg kan spænde ben for de andre kandidater. Jeg har prøvet deres system på min krop, og det dur ikke. De aner ikke, hvad de laver.

Ib mener selv, at han har stemmerne bredt i befolkningen, og hans mærkesager er da også bedre vilkår for både de unge og de ældre, men også reintegration af kriminelle er vigtig for Ib, der stiller op for Enhedslisten:

– Når en kriminel kommer ud af fængslet, får han nogle penge i hånden, som bliver brugt på en pose coke i Istedgade. Han håber på, at kunne sælge coken i den by, hvor han bor, men ender i stedet med sin egen næse i posen. Så må han begå kriminalitet for at få råd til en ny pose, og så starter det forfra, siger den kommende byrådskandidat, der satser på at føre valgkamp på Facebook.

Du kan se det nye afsnit af 'Stadig på røven?' i aften klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Gitte afslører detaljer om det kommende bryllup

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører detaljer om babyen

LÆS OGSÅ: Ny ‘Landmand søger kærlighed’-deltager måtte slette sin Facebook-profil