WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

Nu løfter Geggo og Cengiz sløret for, hvad de har arbejdet på det sidste stykke tid.

Parret blev kendt i 'Familien fra Bryggen', og siden har de stablet både succesfulde forretninger, brands og ikke mindst eventet 'Stjerne Boksning' på benene. Men de har stadig masser af planer og projekter, og i dag går et af dem i luften.

LÆS OGSÅ: UHH! Se Linses fyr fra Tinder

Geggo og Cengiz har nemlig fået deres helt egen podcast, som hedder 'Helt ærligt', og her lader det til, at man kommer helt ind under huden på det folkekære par.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i stort skænderi: Hvor hurtigt kan man blive skilt?

- Geggo og Cengiz er jo  enormt danmarkskendt par fra 'Familien fra Bryggen', hvor seere i mere end 10 år har kunnet følge med i deres hverdagsliv. Nu udgiver de en podcast, hvor vi får lov til at følge dem helt tæt i deres hverdag lige fra bleskift, leverpostej, sjov og spas til eksistentielle kriser og dybe tanker. Derudover vil der i podcasten både være quizzer om alt fra familiedilemmaer til yndlingsserier og dilemmaspil som 'Hvad vil du helst'. Én ting er helt sikkert: Det bliver helt ærligt, lyder det i pressemeddelelsen, og på Instagram uddyber Geggo:

LÆS OGSÅ: Besvimede i ‘Robinson’: Det skete der bag kameraet

- Vi har sørme lavet en lækker lille podcast som udkommer hver onsdag fraaaa nu af - og de 2 første afsnit er allerede ude på Podimo nu, så der er jo faktisk lidt hyggeligt for dig at lytte til på vej på job. Vi optager altid med video, men det kan frit til og fra-vælges, så du kan altså sagtens kun lytte hvis du ikke gider glo på os imens. Vi skal lidt rundt om alting, og vi har valgt at kalde den ‘Helt ærligt’ - fordi vi skal være helt ærlige.

LÆS OGSÅ: WOW: Tessa indtager ikonisk DR-program

Få en forsmag på podcasten herunder, og hør den HER.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo)