WHAT: Teresa afslører stor beslutning

Et nyt stort projekt har fået Teresa Ovenbearg til at skifte navn.

Fortvivlelse og ensomhed blev en stor del af Teresa Ovenbergs hverdag, da kæresten Teitur Skoubo blev dømt for voldtægt i slutningen af maj.

LÆS OGSÅ: Stor i slaget: Elvira køber dyrt sommerhus

Artiklen fortsætter under 'Realityhjørnet SPECIAL' med Jeppe Risager og Jonas Gauhl...

I kølvandet på dommen kæmpede den kvindelige realitydeltager med at finde fodfæstet, og i en længere periode overvejede hun at skrotte livet som influencer og flytte tilbage til Færøerne.

LÆS OGSÅ: NUTTEDE BILLEDER: Gustav Salinas er blevet far

Sådan gik det dog ikke. I stedet for at sige farvel til sine følgere valgte Teresa i fredags at dele en stor nyhed med dem.

- Endelig kan jeg løfte sløret for en hemmelighed, som jeg har holdt på i rigtig lang tid, skrev Teresa i et opslag på Instagram, hvor hun fortalte, at hun har startet en ny virksomhed, hvor hun forhandler sit helt eget bølgejern.

- Jeg har altid haft en drøm om at starte min egen virksomhed og især mit helt eget brand. Dette er nu blevet til virkelighed.

LÆS OGSÅ: 'Alene sammen'-stjerne afslører ny kæreste

Navneskift

Opstarten af virksomheden har fået Teresa til at skifte navn.

– Det er vigtigt for mig, at der ikke er andre, der hedder det samme som mig, forklarede den lyshårede skønhed i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Jeg savner Dubai

Teresa har derfor tilføjet et ’a’ til sit efternavn og hedder nu Ovenbearg. Navnet på virksomheden er ligeledes Ovenbearg Beauty.

Se hele Teresas opslag fra Instagram herunder.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af TERESA OVENBEARG 💎 (@teresaovenbearg)