Kevin Andreasen aka Bro og Jasmin Victoria

(Foto: Janus Nielsen)
Kevin Andreasen aka Bro og Jasmin Victoria (Foto: Janus Nielsen)

WHAT! Jasmin og Bro er singler

Rygterne har floreret på nettet i noget tid. Er Bro og Jasmin gået fra hinanden? 

I deres program 'Bro & Jasmin' har seerne kunne følge med i parrets op- og nedture. Bølgerne er ofte gået højt, når deres skænderier har været vist på skærmen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bro har smidt Jasmin ud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia og Emil fortæller, hvorfor du skal se 'Paradise'

I et tidligere afsnit har en ærlig Jasmin givet udtryk for, at hun troede, Bro skjulte noget for hende på telefonen. Jasmin kunne også fortælle, at det ikke var første gang, parret har haft kontroverser om Bros hemmeligheder og manglende kommunikation.

Forleden lagde Jasmin så en story op på sin Instagram, der måske var en skjult kommentar til Bro. I så fald tyder teksten på, at han ikke har behandlet Jasmin særlig godt.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Her er Jasmins kendte storebror

- Forlad ikke pigen, som åbnede sit hjerte for dig til fordel for en pige, som spredte sine ben for dig. Det ville en rigtig mand aldrig gøre. En rigtig man ville ikke lade sig friste af den slags, skriver hun indledningsvis og fortsætter:

- Stol på mig, bro. Det er ikke værd at miste pigen, som valgte dig at dele sit liv med over en pige, som valgte at sove med dig én nat.

LÆS OGSÅ: CHOK: Vil Bro bare være venner med Jasmin?

Udover Jasmins skriv på Instagram, er der også andre indikatorer på, at reality-parret ikke længere er sammen. På deres private Facebookk-profiler er de begge, som noget af det øverste, angivet som singler.

Hverken Bro eller Jasmin følger hinanden på Instagram længere.

- Lad ikke de her 'hoes' miste fokus på, hvad der er vigtigt, ellers vil du fortryde at have mistet det bedste, der nogensinde er sket for dig, afslutter Jasmin i sin Instagram-story.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Begynder Bro at drikke igen?

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra dem begge, men ingen af dem er vendt tilbage på vores henvendelser.