WHAT! Anna og Oliver træffer chokerende beslutning

Fitnessparret har valgt at lukke 'Team Erneca', fordi de ikke længere kan stå inde for det.

Anna Seneca og Oliver Erngart har valgt at lukke deres virksomhed 'Team Erneca', hvor de gennem to år har fungeret som online coaches. Der ligger en del overvejelser bag beslutningen, blandt andet at parret, der er kendt fra 'Paradise Hotel', ikke længere identificerer sig med de mange realitystjerner, der også pludselig kalder sig personlige trænere, men særligt grundet uoverensstemmelser med teamets tekniske afdeling.

- Vi kan ikke længere stå inde for den tekniske afdeling, Lenus, og vi har derfor valgt at lukke vores team ned. Vi har dog længe haft på tegnebrættet at lukke teamet ned af andre årsager også, fortæller Anna til Realityportalen og uddyber:

- Vi vil gerne stoppe, mens legen er god, og vi vil også gerne i gang med nye projekter. Vi vil heller ikke længere sammenlignes med alle de andre typiske realitydeltagere, som bliver online coaches. Dermed ikke sagt, at de ikke kan sit kram, men vi synes sgu, det er blevet så mainstream og kliché at være online coach.

LÆS OGSÅ: Skilt efter 14 år: Nu sælges familiens hus

En helt anden boldgade

Anna og Oliver er trætte af at blive sat i bås med de andre realitystjerner, der går samme vej som dem, og selvom parret stadigvæk har en fælles passion for træning, så har tiderne ændret sig, og parret er nu klar til at tage hul på et nyt kapitel i deres liv.

- Jeg kan dog ikke på nuværende tidspunkt fortælle om vores fremtidige planer, men jeg kan sige, at det er en helt anden boldgade, fortæller realitybaben.

I starten af maj bød 'Paradise'-parret deres første søn, Mio, velkommen til verden, men Anna afviser, at beslutningen har noget at gøre med det nybagte forælderskab. Hvad den lille, nye familie har af planer for fremtiden, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Amalie søger en ny kirurg: Jeg er rigtig ked af det

LÆS OGSÅ: Nu står Bubber og kæresten frem: Vores dejlige søn