Vodka-Anja er blevet en babe

Den vodkaglade Anja fra ’Kongerne af Marielyst’ har taget kampen op mod kiloene. Anja har nu tabt 25 kg og er blevet en ægte realitybabe.

For kun et par måneder siden fortalte Vodka-Anja i et interview med Realityportalen.dk, at hun havde tabt 17 kilo. Med en kostomlægning, en masse zumba og en ny livsstil har gjort, at realitybaben har smidt yderligere 8 kilo, og har nu nået sit må på 25 kilo.

- Jeg har tabt 25 kilo, men jeg har også opbygget musklerne nu til at blive en ægte fitness mamma, siger en glad Vodka-Anja til Realityportalen.dk.

En rigtig lækker havnearbejder, er hun. (Foto: Privat)
En rigtig lækker havnearbejder, er hun. (Foto: Privat)

Selv om Anja har nået sit mål, er hun ikke færdig med den sunde livsstil.

- Jeg mangler at tabe 5 kilo, og når det sket, så ej jeg hoppet over målstregen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Vodka-Anja har tabt 17 kilo

Lægger hverken vodka eller julemad helt på hylden

Vodka-Anja fik navnet Anja, da hun viste stor glæde for vodkaen i programmet ’Kongerne af Marielyst’. Anja er glad for vodka, og heldigvis betyder den nye livsstil ikke, at vodka er udelukket, da det er det reneste man kan drikke.

- Selv om det er svært at skulle gå ned på byture, så kan jeg stadig drikke vodka med danskvand, det er en sikker vinder, forklarer hun.

Julen nærmer sig, men det er heller ikke noget, Anja frygter i forhold til hendes nye livsstil.

- Julen står og banker på mit kældervindue, og jeg skal holde julefrokost og jul lige så meget som alle andre. Den skal have gas. Men så må træningen også bare stige i saft og kraft, fortæller Anja.

LÆS OGSÅ: Babe langer ud efter Mastiff

Vil lave sin egen serie

Anja er flyttet sammen med Majse, og er sikker på, at det sagtens kunne udvikle sig til godt fjernsyn.

- Jeg håber og beder til Gud vor herre, om at Majse og jeg får vores egen serie, hvor vi viser Danmark, hvad ægte havnearbejdere laver af fest og ballade, slutter hun.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.