Vlado fejrer kæmpe succes: Det er fantastisk

Vlado har vundet danskernes hjerter.

Den kendte færdselsbetjent Vlado Kobas Lentz, der blev kendt for tv-programmet 'Politijagt', kan netop fejre et kæmpe jubilæum. 

LÆS OGSÅ: Kong Frederik udvider

Vlado er nemlig tilbage i 30. sæson af det populære program på Kanal 5. 

Faktisk er Vlado populær i en sådan grad, at man på nettet kan købe klistermærker, som man kan sætte bag på sin bil, hvor der står: ”Jeg stopper kun for Vlado”.

Om det er hæsblæsende jagt på vanvidsbilister, spritbilister eller mennesker med ondt i livet, der blot skal have et kærligt ord med på vejen, så kan seerne ikke få nok af Vlado. Med den kommende helt nye sæson rammer 'Politijagt' 30 sæsoner med blå blink, fart og spænding. 

- Det er fantastisk, at vi nu er nået til sæson 30, og at danskerne stadig synes, at det er spændende at følge mine kolleger og jeg i vores politiarbejde på vejene. Jeg vil gerne møde trafikanterne i øjenhøjde. På den måde tror jeg, at jeg kan påvirke dem, så vi alle kan komme sikkert frem, siger Vlado Lentz om programmets succes i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne har tabt sig en halv meter

Og netop succesen for 'Politijagt' er ikke til at tage fejl af. Det er nemlig yderst sjældent, at et dansk tv-program når at runde 30 sæsoner. 

- 'Politijagt' er efter 15 år på skærmen stadig blandt Kanal 5's allermest populære programmer og har nærmest opnået kultstatus blandt danskere i alle aldre. Jeg er meget stolt over, at Vlado og de øvrige medvirkende i 'Politijagt' nu kan skrive sig ind i den eksklusive klub af programserier, der runder 30 sæsoner, siger Kristian Porsgaard Rosasco, Content Director hos Warner Bros. Discovery, Danmark. 

'Politijagt' sæson 30 har premiere på Kanal 5 og discovery+ onsdag den 7. februar.

LÆS OGSÅ: Michael og Jeanette deler rørende detalje om kommende bryllup