Vildt vægttab: Umut har smidt 25 kilo

Psykologsamtaler har hjulpet Umut Sakarya til at omlægge sin destruktive livsstil.

De seneste måneder er kiloene raslet af Umut Sakarya, og nu glæder tv-kokken sig over at have tabt 25 kg. Han er gået fra at veje 122 kg til 97 kilo.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz laver egen julehjælp

– Jeg har spist sundt, cyklet og gået lange ture, fortalte den 33-årige dansk-tyrker ved premieren på den nye 'Avatar'-film.

Tidligere i år forklarede han i et interview med HER&NU, at psykologsamtaler hjalp ham med at omlægge den destruktive livsstil med druk og overarbejde, der havde gjort ham fysisk syg. Og nu har indsatsen båret frugt.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se ‘Robinson’-deltagernes vilde forvandling

– Jeg har været overvægtig, siden jeg var barn, og jeg har før tabt mig, men så er det hele røget på igen efter et par måneder. Men nu har jeg det psykisk bedre. Det føles dejligt. Jeg er holdt op med at snorke og kan igen binde mine sko uden besvær. Jeg har også købt nyt tøj. Jeg er gået fra XXL til medium. Det er noget, jeg skal vænne mig til, sagde Umut til premieren.

Fanatisk er kokken, som især er kendt for fuldfed grillmad, dog ikke blevet.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

– Jeg spiser mindre fed mad og kun kød, når det er noget specielt. Men de sidste par dage har der da været meget ristet brød med smør. Så skal jeg bare cykle nogle længere ture. I stedet for den nærmeste Føtex, kører jeg til en, der ligger længere væk.

Men der er en ulempe ved at spise så mange grøntsager. Det er alle prutterne. Men så sparer man jo på varmen.