‘Vild med dans’-dommer afslutter et kapitel

Den garvede 'Vild med dans'-dommer har sat sin lejlighed til salg.

Det ser ud til, at der skal ske noget nyt hos den 53-årige balletdanser og 'Vild med dans'-dommer, Nikolaj Hübbe. I hvert fald har han valgt at sætte sin lejlighed i indre by i København til salg til 5.995.000 kroner.

Det kan man se i et salgsopslag hos boliga.dk.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Lejligheden på 110 kvadratmeter har han boet i siden 2010, og det tyder på, at 'Vild med dans'-dommeren kommer til at tjene godt på salget. For selvom der i salgsannoncen står, at køber muligvis kan få et afslag i prisen, så købte Nikolaj Hübbe i sin tid boligen til en væsentlig mindre pris på 3.147.000 kroner.

LÆS OGSÅ: To store 'Vild med dans'-stjerner udgår

Artiklen fortsættes under billedet... 

Nikolaj Hübbe (Foto: Henrik Ohsten / TV 2 2019)
Nikolaj Hübbe (Foto: Henrik Ohsten / TV 2 2019)

En god bolighandel vil kun være prikken over i'et for Hübbes 2021, der til nu har vist sig at være et af de bedre år. Den 19. marts blev han nemlig gift med den fransk-belgiske duftlysdesigner Emmanuel Martini. De to har dannet par siden 2018. Hvor ægteparret nu skal bo, vil tiden vise.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

Men der er gode muligheder for, at vi den 10. september vil se balletmesteren på skærmen blandt de andre velkendte dansedommere, når 'Vild med dans' 2021 skydes i gang. TV 2 har dog endnu ikke bekræftet, hvilke dommere der indtager pladserne.

Se lejligheden her. 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nikolaj Hübbe (@nikolajhubbe)