'Vild med dans'-deltager om sin partner: Hun var den eneste, jeg ikke kunne forstå

Kristian Bech havde allerede én gang oplevet ikke at kunne følge med i Mille Funks danselektioner. Derfor blev han nervøs, da han fik besked om, hvem hans kommende træner og partner ville blive.

Som en form for forberedelse til 'Vild med dans'-træningen besluttede Kristian Bech sig for at se TV 2's miniserie 'Vild med morgendans'.

Serien blev sendt under Danmarks nedlukning tilbage i foråret, og idéen var, at otte af de professionelle 'Vild med dans'-dansere skulle vise trinnene i otte forskellige danse, som man så kunne lære hjemme i stuen.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: 'Vild med dans'-stjerne i hast på skadestuen

Det var før det blev meldt ud, hvem der ska danse med hvem i den nye sæson.

For TV 2-værten gik det nogenlunde fint med at følge med.

- Problemet var, at da jeg så Milles video, så havde jeg svært ved at forstå det. Hun gik for hurtigt frem. De andre dansere havde en lidt mere pædagogisk fremgang med at lære fra sig, fortæller Kristian Bech.

Derfor blev han naturligvis en smule bekymret, da han fandt ud af, at det netop var Mille Funk, som skulle være hans dansepartner og træner i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

- Inden træningen tænkte jeg: "Bare jeg nu kan forstå det". Men altså, på et tidpunkt lå Mille nede på jorden og kiggede på mine tæer, mens hun sagde "tå, tå". Så jeg tror nok, det skal komme til at gå, og at hun ved, hvad hun laver, siger nydanseren efter allerførste danselektion.

Kristian Bech & Mille Funk (Foto: Anthon Unger)
Kristian Bech & Mille Funk (Foto: Anthon Unger)

Et godt match

Kristian Bech er især kendt fra TV 2-programmerne 'Station 2' og 'Som sunket i jorden'. Senest har han lavet programmet 'Da far forsvandt', som sendes torsdag den 1. oktober på TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' ramt af corona

For danseparret har det heldigvis vist sig, at de faktisk kommer rigtig godt ud af det i træningslokalet, og at de har de samme ambitioner for de næste mange uger og fredage.

- Hvis jeg var gået fra træningen igår med følelsen af, at Kristian syntes, det var tre lange timer, så havde det nok påvirket mig lidt. Men jeg kunne bare mærke, at han syntes, det var mega fedt og havde lyst til at knokle. Og det passer rigtig godt til mig. For jeg vil også gerne have, at vi udnytter den træningstid, vi har, så når vi står der den fredag, så føler vi, at vi har gjort alt, hvad vi kunne, siger Mille.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! 'Vild med dans'-par vil stifte regnbuefamilie sammen

'Vild med dans' sæson 17 har premiere fredag den 2. oktober klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.