'Vild med dans'-deltager melder afbud

En deltager har måttet trække sig før aftenens 'Vild med dans'.

I aften er det blevet tid til specieludgaven af 'Vild med dans', når parrene samler ind til 'Knæk Cancer'. Her var det også planen, at tre almindelige danskere skulle have lov til at danse med en tidligere deltager. Dog har ét af parrene måttet trække sig før aftenens show.

De tre danskere har alle det tilfælles, at de enten er, eller har været diagnosticeret med kræft, og det er desværre her afbuddet spiller ind.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vært og konen planlagde abort

Donald La Verne Smith, der skulle have danset med Karina Frimodt, har desværre været nødsaget til at trække sig, da hans helbred har fået det værre.

- Desværre er Donalds helbredsmæssige situation blevet forværret, og han er derfor ikke blandt de tre Knæk Cancer-dansere i aften, når vi sender vores særudgave af ’Vild med dans’ direkte fra Det Kongelige Teater. Vi er meget kede af, at han ikke får mulighed for at gennemføre sin dans med Karina (Frimodt, red.), for vi ved, at han ligesom os, havde set meget frem til denne aften. Vi sender de varmeste tanker til Donald og hans familie, og vil meget gerne sige Donald en stor tak for, at han havde mod på at tage danseudfordringen op i en vigtig sags tjeneste, siger TV 2-redaktør Thomas Strøbech.

LÆS OGSÅ: OL-guldvinder Pernille Blume stopper karrieren

Far & søn

Donald La Verne Smith har bugspytkirtelkræft og har modtaget over 20 behandlinger og har også haft to blodpropper i lungen. Der er desværre flere i vente, da behandlingen kun er livsforlængende. I 2003 blev han diagnosticeret med testikelkræft og fik efterfølgende en blodprop i hjernestemmen, der gjorde ham delvist lam, skriver TV 2 i deres pressemeddelelse.

Sammen med sin handicappede søn, Christopher, udgør de Team Christopher og trods de mange udfordringer, har de alligevel opnået både hæder og anerkendelse ved at blive indskrevet i sportens Big Four Hall of Fame.

LÆS OGSÅ: Derfor har Linse ikke længere hunden Bubba

De gennemførte både Copenhagen Marathon, KMD Ironman, KMD Ironman Copenhagen og Copenhagen Half Marathon på én sæson.

De andre to danskere, der skal være med, er 47-årige Stine Camilla Rix og 30-årige Casper Frydenlund Tørnblad, der skal danse med henholdsvis Martin Reichardt og Mille Funk.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer indlagt: Forsnævring på kranspulsåren