'Vild med dans'-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager og skuespiller er alvorligt syg, og kræften har spredt sig til flere steder i kroppen.

Skuespiller og 'Vild med dans'-deltager Esben Dalgaard er desværre igen blevet ramt af kræft. Det er den form modermærkekræft, som han tilbage i 2012 kæmpede mod, men hvor han i 2017 efter et langt forløb kunne ånde lettet op, da han fik den glædelige besked om, at han nu var kræftfri.

Men nu fortæller Esben i en rørende kampagnevideo, at han igen er syg af den samme kræftform.

LÆS OGSÅ: Realityfyre i åbent slagsmål: Du når mig ikke til sokkeholderne

- I mit tilfælde er det modermærkekræft, der har spredt sig. Det fortæller Kræftens Bekæmpelse-filmen her mere om. Kræft er noget lort! Men jeg føler, at jeg er i de bedste hænder, når jeg sådan hver tredje uge indtager min plads på Herlev Hospital, skriver den 45-årige skuespiller i et opslag på Instagram, hvor han har postet videon.

Han opdagede for en måned siden en hævet lymfekirtel og fik derefter konstateret modermærkekræft, som denne gang har spredt sig via blodet og sat sig mange steder i kroppen, blandt andet i leveren.

Nu er han i den slags behandling, som hedder immunterapi.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

- Det virker som om, at det, 7-9-13, virker på mig. Og det giver håb, slår Esben fast i videoen.

Privat danner han par med Charlotte Dalgaard, som han har Alberte på 8 sammen med. Derudover han Esben også Olivia på 15 fra et tidligere forhold.

Artiklen fortsættes under videoen...

Med videoen vil den tidligere 'Vild med dans'-deltager ikke bare dele sin egen historie, men han vil også opfordre flere til at tage små tegn alvorligt.

- Jeg har - sammen med Kræftens Bekæmpelse - lavet en film. Det har jeg gjort, fordi jeg gerne vil bruge mit lille talerør: Jeg vil gerne opfordre jer, der går rundt med noget, “som måske kunne være noget”, til at blive tjekket!, lyder det fra Esben Dalgaard.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Da han tilbage i tiden blev konstateret kræftsyg for første gang, var det udelukkende, fordi hans hustru havde fået ham overtalt til at gå til lægen.

Esben Dalgaard dansede i 2018 med Mille Funk i 'Vild med dans', hvor parret fik en tredjeplads.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

I videoen fortæller Esben, hvordan han opdagede kræften.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Esben Dalgaard (@esbenda007)