Vidste du det? To 'Gift ved første blik'-deltagere kender hinanden privat

Det viser sig, at to 'Gift ved første blik'-deltagere kender hinanden særlig godt.

I sidste uge var der premiere på sjette sæson af det populære program ‘Gift ved første blik’, som hvert år bliver fulgt at godt en million danskere. I denne sæson møder vi ti håbefulde singler, som har forhåbningerne skruet helt op, idet de har lagt deres kærlighedsliv i hænderne på DR1s eksperter.

Mens der i  de øvrige sæsoner af ‘Gift ved første blik’ kun har været fire par, er der i år fem par, så der er endnu større chance for, at programmet laver et match i år. En af de ti medvirkende er Henriette fra Silkeborg, som studerer mediegrafik og maler i sin fritid, og hun blev i sidste uges afsnit gift med Claus fra Odense, der arbejder som socialpædagog.

LÆS OGSÅ: Nååårh: ’GVFB’-par viser barnet frem

LÆS OGSÅ: Her er de nye ‘Gift ved første blik’-deltagere

Det viser sig, at Henriette forud for DR-programmet nok har hørt en hel del mere end de fleste om, hvordan det er at medvirke, idet hun har en relation til en tidligere 'Gift ved første blik'-deltager.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

- Ser lige første afsnit af 'Gift ved første blik' med hende her. Kan I genkende hende?, skrev sidste års medvirkende Kathrine Kelså Harders i sidste uge på sin Instagram-profil sammen med et billede af hende og Henriette.

Nu afslører hun på sin blog, hvordan de to kender hinanden:

- Så er ‘Gift ved første blik’ endelig i gang, og vi har glædet os så sindssygt meget! Dem, der følger med på min Instagram, har måske set, at jeg er venner med Henriette fra programmet, lyder det på Kathrine og Michaels blog. 

LÆS OGSÅ: Efter TV 2-program: Nu har Kathrine og Michael fundet en lejlighed

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv

Se billedet af Kathrine og Henriette nedenfor, og se næste afsnit af 'Gift ved første blik' torsdag klokken 20.00 på DR1.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert