VIDEO: Action under dynen i nøgen-dating

Det bliver hedt i aftenens afsnit af 'Adam & Eva', hvor det nøgne par ikke kan holde hænderne over dynen.

I TV3s nøgen-dating program 'Adam & Eva' møder vi i denne uge 20-årige Sara Mai. Hun har svært ved at finde den eneste ene, som hun og hendes lille datter kan dele tilværelsen med. Hun er på udkig efter en mand, der ligesom hun selv går op i krop og træning, men derudover er der en hel del andre krav, en kommende kæreste skal kunne opfylde.

Noget tyder dog på, at matchmakerne har ramt plet, da hun møder nordjyden Jens, selvom han ikke opfylder alle krav på hendes liste. Men da mærket falder på, og det nøgne par kravler under dynerne, så bliver det intimt imellem dem.

-Den gnist, der var i går, har udviklet sig helt ekstremt i løbet af natten, lyder det fra Jens, da solen atter er stået op, og Sara Mai stemmer i:

- Jeg tror, vi lærer hinanden bedre at kende efterhånden - vi har jo haft en rigtig lang nat sammen!

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe med i nøgen-dating

LÆS OGSÅ: Zangenberg nægtede at se deltagerne nøgne

Smugkig på den hede nat i videoen nederst i artiklen, og se med i aften kl. 21.00 på TV3, hvor det vil vise sig, om natteroderiet er nok til at sikre Jens, da endnu en nøgen fyr dukker op på øen.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.