(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

UUH! Disse 'Paradise'-babes tjekker snart ind i Mexico

De tre 'Paradise'-stjerner havde et klart mål med aftenen.

Der var masser af smil og festlig stemning at finde hos 22-årige Sheena, 22-årige Julie og 21-årige Ida, der dukkede op sammen på den røde løber i anledning af Reality Awards 2020. Julie har allerede gjort sig bemærket, blandt andet ved at kysse og lidt mere med Tobias.

Det har dog kun været en god oplevelse for Julie, der de sidste par uger har kunne se sig selv på skærmen.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk uge: Nu taler paradisoer ud 

- Det er mega spændende at følge med hver dag, og samtidig har det været lidt overvældende. Jeg havde forventet, at det ville være mere skræmmende at se sig selv, men jeg synes egentlig, at det har været fint nok, siger hun til Realityportalen.

Ida er heller ikke blevet skræmt af at se de andre paradisoer slå sig løs med taktiske planer og fester på hotellet.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer

- Det er sjovt at se de andre hygge sig og dumme sig lidt. Så vi glæder os bare, til det bliver vores tur, fortæller hun.

- Jeg glæder mig også helt vildt. Jeg venter bare på, at det bliver mig, der kommer ind. Men det er også fedt at have set, hvordan de andre er derinde, inden jeg selv kommer ind, så jeg faktisk ved, hvad der er sket inden, siger Sheena.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Vidste intet om priserne

Det blev ret hurtigt klart, at de tre babes ikke mødte op for at se, hvordan priserne i løbet af aftenen ville fordele sig mellem reality-stjerne. Målet var at skabe en fest i selskab med de andre paradisoer, som også var at finde i Docken i København.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg faktisk ikke, hvad det er for nogle priser, og hvem, der er nomineret indrømmer Sheena.

Herunder kan du se hele interviewet med Sheena, Julie og Ida, der blandt andet også giver en status på, hvem i flokken, der er single.