Ung mor jubler: Jeg skal giftes!

Kæresten har været på knæ for 'De unge mødre'-deltageren, der har fået en ring på fingeren.

'De unge mødre'-deltageren Line de Laurent, som vi mødte med ekskæresten Nicki og sønnen Lucas, er en lykkelig kvinde for tiden. Hun skal nemlig giftes. Det afslører den lykkelige unge mor over for Realityportalen.dk.

Line medvirkede i 'De unge mødre' sammen med ekskæresten Nicki og sønnen Lucas.(FOTO: SBS/Jacob Mydtskov)
Line medvirkede i 'De unge mødre' sammen med ekskæresten Nicki og sønnen Lucas.(FOTO: SBS/Jacob Mydtskov)

Kæresten, 27-årige Jasper, som Line har kendt siden januar, gik på knæ i mandags i sidste uge, og 'De unge mødre'-deltagerens lykke ville ingen ende tage.

- Jeg var helt chokeret og reagerede med åben mund og hænderne for, men på en meget lykkelig måde, jubler Line og afslører, at der blev fældet en del tårer under frieriet.

LÆS OGSÅ: Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Lines søn blevet

"Det er ikke for tidligt"

Selv om Line og kæresten først lærte hinanden at kende for otte måneder siden, så vil den unge mor på ingen måde høre tale om, at det er for tidligt.

- Vi har jo ikke været kærester i flere år, som man normalt mener, at folk bør være, før man hopper ud i ting som et frieri. Men for mig - og for den sags skyld også min forlovede - er det vigtigst, at det føles rigtigt, og så kan tiden være ligegyldigt.

- Vi elsker hinanden, og vi lærer hinanden at kende bedre og bedre, for hver dag der går. Vi har jo hele livet sammen til at lære hinanden at kende, siger Line.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Line jubler: Klar til studie og tankstation

Lokket væk af mor

Det var Lines mor, der hjalp svigersønnen med at fri til datteren. 'De unge mødre'-deltageren fortæller, at hun fik et opkald fra sin mor om, at hun bare skulle komme derhjem med det samme. Her skulle hun dog ikke andet end at printe nogle papirer ud omkring slægtsforskning.

- Min mor fik en SMS, som jeg ikke måtte se, og hun var virkelig underlig. Og da jeg så kom hjem, råbte Jasper inde fra haven, om jeg ikke kom ind til ham. Og det gjorde jeg så, fortæller den unge mor, der herefter fik sig noget af en overraskelse.

- Da jeg kom ind af havelågen, så jeg en lækker mand stå med 20 stor, smukke, røde roser og et hjerte midt i buketten, hvor ringen sad fast på. Derefter gik han på knæ og spurgte, om jeg ikke vil gifte mig med ham.

Det ville Line gerne, og parret har allerede sat en dato for brylluppet. Den bliver dog holdt hemmelig lidt endnu, men den unge mor vil gerne afsløre, at det bliver i 2018.

Du kan følge med i, hvordan det går i Lines liv på den unge mors blog.

Se kæresten og Lines fine ring i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Episk klip: ‘De unge mødre’-Lines ovn-kartofler

LÆS OGSÅ: De BEDSTE citater fra ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.