UHH! Fie Laursen dater norsk kendis

Fie Laursen skal på date med en "super sød" norsk kendis her i weekenden.

I denne uge afslørede Fie Laursen, at hun påtænker at flytte til Oslo.

– Der sker en stor ting for mig, hvilket er, at jeg skal til Oslo, og det er der en bestemt grund til: Jeg skal kigge på lejligheder. Jeg har valgt at finde et sted, jeg kan tage hen i et andet land, hvor jeg kan være. Jeg vil, når jeg har fundet det rette sted, bo både i Danmark og Oslo, forklarede Fie på Instagram.

Hun uddybede overfor Realityportalen, at valget faldt på Oslo, fordi hun har mange venner i byen, samtidig med at der er gode muligheder for arbejde med kampagner og tv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

Tilbage til Robin?

Fie Laursen havde sin daværende kæreste, den svenske paradiso Robin, med til sin koncert i Køge i juni (Foto: Janus Nielsen)
Fie Laursen havde sin daværende kæreste, den svenske paradiso Robin, med til sin koncert i Køge i juni (Foto: Janus Nielsen)

Blandt Fie Laursens osloanske venner, finder man hendes seneste eks, nemlig den svenske Robin Johansson. Han har netop været aktuel i det norske 'Paradise Hotel', og han boede i Oslo, da Fie og han havde et langdistanceforhold over to uger tilbage i juni måned.

Men Fie afviser, at det er Robin, hun vil til Oslo for at jagte.

- Robin bor i Stockholm nu. Jeg tænker ikke, der skal ske noget med os igen, lyder det fra Fie, da Realityportalen spørger ind til det.

LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad

Dater ny kendis

Til gengæld er det en anden kendis-fyr, som Fie i denne weekend er smuttet om til, mens hun er i Norge for at lede efter en lejlighed.

- Jeg skal på date med en fyr i Oslo. Jeg har ikke mødt ham før, men nu har han spurgt så mange gange, og vi er alligevel i samme branche, så nu må vi se. Han er super sød og norsk, røber Fie.

Den nye fyr er da heller ikke nogen hvem som helst. Fie vil dog ikke afsløre mere end, at han ikke er en realityfyr, men norsk professionel fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

- Han er kendt, så holder det hemmeligt, vi kender hinanden lige nu. Han virker rigtig sød, så nu må vi se, om kemien er der i virkeligheden også, røber Fie.

Grunden til, at den norske fodboldstjerne fik lov at spørge så mange gange om en date, var da heller ikke, at Fie ikke var interesseret.

- Jeg har holdt mig fra datinglivet siden Robin. Jeg har ikke set nogen i over fire måneder, så det bliver dejligt. Nu gav jeg ind til sidst, for jeg føler mig klar til at se det an, fortæller Fie.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Fakede forhold på grund af nyt tv-program